Επιστήμονες που απεφάνθησαν για την εργαστηριακή προέλευση του Κορωνοϊού αλλά χαρακτηρίστηκαν «γραφικοί»

Ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους που προβληματίζει…

Must Read

Επί 12 μήνες, όλες οι πολυεθνικές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διέγραφαν οποιαδήποτε άποψη έγειρε έστω και αμφιβολίες για την προέλευση του κορονοϊού. Αντίθετα, την ίδια στιγμή επέτρεπαν να διασπείρεται ψευδές περιεχόμενο με «τον κινέζο που έφαγε την νυχτερίδα και καταστράφηκε η ανθρωπότητα». Η επίσημη έρευνα των ΗΠΑ με εντολή του προέδρου Μπάιντεν, έβαλε τέλος σε αυτή την απίστευτη αλλά και εξαιρετικά ύποπτη λογοκρισία, καθώς τα στοιχεία ήταν συντριπτικά και όφειλαν να προκαλέσουν άμεσα έρευνα για την πιθανότητα διαρροής του κορονοϊού από το εργαστήριο της Ουχάν.

Το βίντεο που ακολουθεί οπωσδήποτε θα χαρακτηριστεί ως κακόβουλο από ελεγκτές του διαδικτύου. Έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον πως ο δημιουργός του video προκαταλάμβανε αυτή την ενέργεια λογοκρισίας, αποκαλύπτοντας το σκοτεινό παρελθόν των ίδιων των οργανισμών που παρουσιάζονται ως «fact checkers» του Διαδικτύου.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε ισχυρισμός, κάθε αποκάλυψη, θα πρέπει να διασταυρώνεται με την προσωπική μας έρευνα για να δούμε εάν ισχύει. Το βίντεο το παραθέτουμε διότι περιλαμβάνει κάποια έγγραφα – ντοκουμέντα που όντως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

https://youtu.be/PSQw3hWPfWg

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This