Οι επαφές του φρουρού στον Πύργο του Λονδίνου με… φαντάσματα

Must Read

Φρουρός του Πύργου του Λονδίνου κάθε άλλο παρά μόνος κάνει τις βάρδιες του στη σκοπιά.
Ο 63χρονος Πιτ ΜακΓκόουραν και η σύζυγός του, που έχουν ζήσει στον πύργο για 12 χρόνια, αν και έχουν το προνόμιο να είναι μία από τις 40 οικογένειες που ζουν σε αυτό το ιστορικό μνημείο, έχουν να διηγηθούν ανατριχιαστικές ιστορίες φαντασμάτων όπου δύο σύζυγοι βασιλιάδων και αρκετοί Βρετανοί ευγενείς έχουν αποκεφαλιστεί.

«Ηταν 2.30 η ώρα το πρωί και κοιμόμουν σε ένα παλιό μεταλλικό κρεβάτι. Ξαφνικά το κάτω μέρος του άρχισε να σηκώνεται και να πέφτει για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Εμενα ξαπλωμένος εκεί και περίμενα να δω τι θα συνέβαινε μετά. Δεν ήθελα να ανοίξω τα μάτια μου, ήθελα να δω πώς θα συνεχιστεί αυτή η εμπειρία. Αλλά μετά σταμάτησε» εξομολογείται ο ίδιος στη «Sun».

Για χρόνια δεν πολυμιλούσε γι’ αυτό που είχε συμβεί, μέχρι που διαπίστωσε ότι κι άλλοι είχαν παρόμοια εμπειρία. «Εκτοτε διαπίστωσα ότι δύο άλλοι άνθρωποι είχαν ακριβώς την ίδια εμπειρία με εμένα, ακριβώς στο ίδιο δωμάτιο. Ανακουφίστηκα όταν το ανακάλυψα» εξηγεί και προσθέτει ότι τελικά διαπίστωσε ότι πολλοί φρουροί είχαν δει παρόμοια πράγματα, «όπως πόρτες που άνοιγαν ξαφνικά και συρτάρια στην κουζίνα, ακόμα και πράγματα να βγαίνουν από τους τοίχους».

«Πολλοί από εμάς έχουμε σκύλους εδώ και υπάρχουν πολλά δωμάτια στα οποία οι σκύλοι αρνούνται να μπουν, συμπεριλαμβανομένου ενός όπου ξέρουμε σίγουρα ότι έχουν πεθάνει άνθρωποι. Αυτό είναι σίγουρα σημάδι ότι ούτε εμείς πρέπει να πηγαίνουμε εκεί γιατί κάτι συμβαίνει» προσθέτει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This