Σοκ στις ΗΠΑ: Μητέρα έσφαξε το πέντε μηνών κοριτσάκι της!

Το μωρό βρήκε νεκρό ο πατέρας του!

Must Read

Σε σοκ βρίσκονται για μια ακόμη φορά οι ΗΠΑ, καθώς μια μητέρα δεν δίστασε να σφάξει το μόλις 5 μηνών μωρό της.

Η Kristhie Alcazar συνελήφθη από την αστυνομία του Νιου Τζέρσεϊ με την κατηγορία της δολοφονίας της μόλις 5 μηνών κόρης της, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

«Έμοιαζε πολύ καλή μητέρα, ωστόσο όλοι λέγανε πως είχε πάθει κατάθλιψη μετά τη γέννηση της κόρης της», ανέφερε γείτονας της 26χρονη στο CBS 3.

Τη σορό του παιδιού βρήκε ο ίδιος ο πατέρας του κοριτσιού, όταν το εντόπισε νεκρό στο κρεβατάκι του, ενώ η Alcazar είχε εξαφανιστεί. Η γυναίκα εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και φέρεται να έχει ομολογήσει πως εκείνη ήταν που σκότωσε το άτυχο παιδί…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This