Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με «υπογραφή» Γιουσέιν Μπολτ!

O ζωντανός θρύλος του στίβου παρουσίασε ένα νέο, εύχρηστο όχημα πόλης

Από την ημέρα που άφησε οριστικά πίσω του τα κουλουάρ, ο Γιουσέιν Μπολτ βάλθηκε να βρει τρόπους να διευκολύνει τις μετακινήσεις μας στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις.

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, το μεγάλο όνειρο του Τζαμαϊκανού πολυολυμπιονίκη είναι να εξαλείψει τα μποτιλιαρίσματα.

Φέτος, η Bolt Mobility, η εταιρεία που έχει ιδρύσει το 2018, παρουσίασε στην έκθεση τεχνολογίας Viva Technology στο Παρίσι, με τον ίδιο παρόντα, το Bolt B-Nano, το οποίο είναι σχεδιασμένο για ταξίδια έως 25 χιλιόμετρα εντός πόλης.

Αποσπώμενες μπαταρίες

Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα πρωτότυπο σε σχεδίαση ηλεκτρικό όχημα, που μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έως δύο άτομα. Διαθέτει, δε, αποσπώμενες μπαταρίες, την αλλαγή των οποίων, όταν αποφορτίζονται, θα αναλαμβάνει το προσωπικό της εταιρείας του, στέλνοντας εκπροσώπους της στο σημείο όπου είναι παρκαρισμένο.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η ίδια εταιρεία έχει ήδη βγάλει στο εμπόριο και κοινόχρηστα e-scooters (τα Bolt Original, Bolt One και Bolt Chariot), κατασκευασμένα από ανθεκτικά ανακυκλώσιμα υλικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ