Συνελήφθη ένας εκ των καταζητούμενων για τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι

Must Read

Ένας Σαουδάραβας, πρώην μέλος της βασιλικής φρουράς, που θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή στη δολοφονία του δημοσιογράφου της Washington Post Τζαμάλ Κασόγκι το 2018 στην Τουρκία, συνελήφθη στη Γαλλία, σύμφωνα με το BBC.

Ο 33χρονος Khaled Aedh Al-Otaibi, ένας από τους 26 υπηκόους της Σαουδικής Αραβίας που καταζητούνται για τη δολοφονία Κασόγκι, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle σήμερα, ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο Αλ-Οτάιμπι ταξίδευε με το όνομά του και επρόκειτο να επιβιβαστεί σε μια πτήση επιστροφής στο Ριάντ από το αεροδρόμιο Charles De Gaulle όταν συνελήφθη, ανέφερε η εφημερίδα Guardian. Μπήκε στην κόκκινη λίστα της Ιντερπόλ αφότου η Τουρκία εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο συλληφθείς θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστή, όπου θα του δοθεί η επιλογή να μεταφερθεί στην Τουρκία ή να αμφισβητήσει το ένταλμα σύλληψης και να παραμείνει υπό γαλλική κράτηση μέχρι να διεξαχθεί η διαδικασία έκδοσης.

Τουρκικό δικαστήριο δικάζει επί του παρόντος 26 Σαουδάραβες ερήμην για συμμετοχή στον θάνατο του Κασόγκι. Η επόμενη ακροαματική διαδικασία έχει οριστεί για τις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This