Απίστευτη γκάφα: Αντί για τη βόμβα, τίναξαν στον αέρα αυτοκίνητα

Ατζαμήδες αποδείχτηκαν οι πυροτεχνουργοί που έσπευσαν στην περιοχή

Must Read

Να εξουδετερώσουν βόμβα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που βρέθηκε σε γειτονιά του Λονδίνου, ήθελαν «ειδικοί» στη Βρετανία. Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου όπως τα υπολόγιζαν…

Όταν στο Κίνγκστον του νοτιοδυτικού Λονδίνου, εντοπίστηκε βόμβα 250 κιλών, την οποία είχε ρίξει η πολεμική αεροπορία του Χίτλερ κατά τον βομβαρδισμό της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου, οι πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο σημείο.

Οι Αρχές μετακίνησαν τους κατοίκους σε απόσταση ασφαλείας και οι πυροτεχνουργοί ακολούθησαν κατά γράμμα την προβλεπόμενη διαδικασία για την εξουδετέρωση της βόμβας μέσω «ελεγχόμενης έκρηξης».

Δεκάδες οι καταστροφές

Η έκρηξη που ακολούθησε, όμως, ήταν τόσο ισχυρή, που δημιουργήθηκε ένας τεράστιος κρατήρας και ταυτόχρονα καταστράφηκαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ έσπασαν και τα τζάμια δεκάδων σπιτιών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πολλοί από τους κατοίκους, οι οποίοι παρακολουθούσαν τη διαδικασία από απόσταση, δεν άντεξαν την έντονη συγκίνηση και ξέσπασαν σε κλάματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This