«Η Πρόεδρος Χάρις»… Του ξέφυγε του Μπάιντεν, ή μήπως…;

Γλώσσα λανθάνουσα...

Must Read

Ο Τζο Μπάιντεν αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην αντιπρόεδρό του, Κάμαλα Χάρις, ως «Πρόεδρο Χάρις», κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας σε τελετή αποφοίτηση στο κρατικό πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας.

Μιλώντας στο ιστορικό μαύρο σχολείο* στο Orangeburg της Νότιας Καρολίνας την Παρασκευή, ο Μπάιντεν είπε ένα αστείο για το κρατικό πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ – ένα άλλο ιστορικά μαύρο κολέγιο -και σχολίασε «πέρα από την πλάκα, φυσικά η Πρόεδρος Χάρις είναι περήφανη απόφοιτος του Χάουαρντ» (αναφορά σε ένα ακόμη μαύρο κολέγιο στην Ουάσιγκτον).

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο που ξέφυγε στον Μπάιντεν ο… τίτλος για την Κάμαλα Χάρις. Την αποκάλεσε «εκλεγμένη Πρόεδρο» τον Δεκέμβριο και «Πρόεδρο Χάρις» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα μέσα Μαρτίου.

Η πρώην γερουσιαστής της Καλιφόρνια είχε κάνει και η ίδια ένα παρόμοιο… ολίσθημα, αναφερόμενη σε «μια διοίκηση Χάρις, μαζί με τον Τζο Μπάιντεν ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», σε μια προεκλογική εκδήλωση τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σαν πολλά δεν έχουν μαζευτεί τα ολισθήματα;

Οφείλονται μήπως στην προχωρημένη ηλικία και την επιβαρυμένη υγεία του Μπάιντεν και λόγω αυτών γίνεται η σχετική… προετοιμασία της διαδοχής;

* Ιστορικά τα μαύρα κολέγια και πανεπιστήμια (HBCUs) είναι ιδρύματα υψηλής εκπαίδευσης στις ΗΠΑ που ιδρύθηκαν πριν από τον Νόμο για τα Πολιτικά Δικαιώματα του 1964, με σκοπό να εξυπηρετήσουν πρωτίστως την αφροαμερικανική κοινότητα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This