Χαλάρωση των μέτρων στην Αυστραλία παρά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων

Must Read

Ρεκόρ κρουσμάτων κατέγραψε η Αυστραλία, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, τα οποία αυξάνονται στις δύο πολυπληθέστερες Πολιτείες, ωστόσο, ο πρωθυπουργός, Σκοτ Μόρισον, υποβάθμισε τον κίνδυνο, με δεδομένο ότι η χώρα συνεχίζει να χαλαρώνει τα μέτρα.

Στη Νέα Νότια Ουαλία αναφέρθηκαν 2.482 νέα κρούσματα, στη Βικτόρια 1.504 και στην Κουίνσλαντ 31. Συνολικά ξεπέρασαν τα 3.820 κρούσματα, το ρεκόρ που είχε καταγραφεί χθες. Ο Μόρισον επανέλαβε ότι τα στοιχεία που πρέπει να ενδιαφέρουν είναι οι νοσηλείες και οι εισαγωγές σε μονάδες εντατικής θεραπείας ή οι διασωληνώσεις και όχι ο αριθμός των κρουσμάτων, καθώς η χώρα μαθαίνει να ζει με τον κορωνοϊό.

«Μέχρι στιγμής, τα αυξημένα κρούσματα στη Νέα Νότια Ουαλία δεν μεταφράζονται σε αυξημένη πίεση στα νοσοκομεία, αφού μόνο 26 άνθρωποι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ», εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρσε στο Χόμπαρτ της Τασμανίας και συνέχισε: «Δεν συμφωνώ ότι οι Αυστραλοί αδιαφορούν. Το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Αντιμετωπίζεται καλύτερα με καθαρό μυαλό και ξεκάθαρο σχέδιο».

Ο Μόρισον σχολίασε ότι η Αυστραλία δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη ή τη Βόρεια Αμερική, όπου τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This