Δωράκι 560 εκατομμυρίων δίνει στην Τουρκία η Κομισιόν!

Ενώ η Τουρκία μας απειλεί, της δίνουν ανάσα ζωής!

Must Read

560 εκατομμύρια ευρώ δίνει δώρο στην Τουρκία η Κομισιόν, την ώρα που καταρρέει η τουρκική οικονομία και ο Ερντογάν απειλεί τους πάντες!

Τα λεφτά υποτίθεται πως τα δίνουν για τη στήριξη της ποιοτικής εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς για τους πρόσφυγες, την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και για τη μετανάστευση και προστασία των συνόρων της.

Αυτό το ποσό είναι ένα μέρος μόνο από τα επιπλέον 3 δις που τον Ιούνιο ανακοίνωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τη συνέχιση της βοήθειας της ΕΕ στους πρόσφυγες στην Τουρκία.

Το δε γελοίο της υπόθεσης είναι πως ο Επίτροπος Γειτονίας και Διεύρυνσης Όλιβερ Βάρχελι δήλωσε πως η νέα χρηματοδότηση για τους πρόσφυγες και τις κοινότητες υποδοχής στην Τουρκία δείχνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει να τηρεί τις δεσμεύσεις της! Δηλαδή τηρεί τις δεσμεύσεις της σε μια χώρα προκλητική, που δεν τηρεί καμία δική της δέσμευση! Μάλιστα συνεχίζοντας τόνισε πως θα παράσχει η Κομισιόν χρηματοδότηση στην Τουρκία για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών προκλήσεων και την αύξηση της προστασίας των συνόρων.

Μάλιστα για να καλύψει την απόφασή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τόνισε πως η Τουρκία φιλοξενεί περίπου 4 εκατομμύρια πρόσφυγες, τη μεγαλύτερη κοινότητα προσφύγων στον κόσμο. Να λοιπόν γιατί ο Ερντογάν εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό… Γιατί πιάνει ο εκβιασμός του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This