Πάρτυ σε γήπεδο από τον πάμπλουτο… κομμουνιστή Mr Alibaba

Must Read

Ο Τζακ Μα, ιδιοκτήτης του κολοσσού διαδικτυακών πωλήσεων Alibaba και πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη θέση του επικεφαλής της εταιρείας του. Μάλιστα, για να το γιορτάσει θα κάνει ένα πάρτι σε ένα στάδιο ολυμπιακών διαστάσεων στην πόλη Χανγκζού όπου εδρεύει η Alibaba.

Ο 55χρονος Μα είναι εκείνος που εισήγαγε πρώτος το διαδικτυακό εμπόριο στην Κίνα δημιουργώντας πριν δύο δεκαετίες την εταιρεία του, η αξία της οποία σήμερα ανέρχεται στα 460 δισεκατομμύρια δολάρια!
Παρά το γεγονός ότι η προσωπική περιουσία του Μα αγγίζει τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια, ο μεγιστάνας παραμένει μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.
Ο Τζακ Μα είχε ανακοινώσει την πρόθεση του να αποσυρθεί ένα χρόνο πριν, τονίζοντας ότι θέλει να αφοσιωθεί στο φιλανθρωπικό του έργο, το οποίο ξεκίνησε το 2014 με τη δημιουργία του Ιδρύματος Τζακ Μα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κινέζος μεγιστάνας εδώ και χρόνια ασχολείται με θέματα περιβάλλοντος, ανάπτυξης και εκπαίδευσης ενώ ο ίδιος έχει αναφέρει πολλές φορές ότι έμπνευση για τη δημιουργία του Ιδρύματος του στάθηκε το έργο που κάνουν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς μέσα από το δικό τους ίδρυμα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This