Ταγίπ Ερντογάν, ή αλλιώς… Κάσπερ το φαντασματάκι!

Η Ακσενέρ «στόλισε» τον σουλτάνο!

Must Read

Η αρχηγός του κόμματος της αντιπολίτευσης İYİ Party (Καλό κόμμα) Μεράλ Ακσενέρ αποκάλεσε τον Ταγίπ Ερντογάν «Κάσπερ το φαντασματάκι» λόγω των παρατηρήσεών του, ότι δεν ευθύνεται για τη μείωση των αποθεματικών της κεντρικής τράπεζας, γιατί αυτή δεν έγινε όσο ήταν Πρωθυπουργός, αλλά όσο είναι Πρόεδρος!

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε στις 20 Δεκεμβρίου ότι τα αποθέματα συναλλάγματος της κεντρικής τράπεζας αυξήθηκαν στα 135 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Πρωθυπουργός. Στη συνέχεια, αρνήθηκε την ευθύνη για την επακόλουθη μείωση.

«Υπήρξε μείωση. Δεν ήμουν παρών. Ήμουν Πρόεδρος», είπε με θράσος και πρόσθεσε: «Τα αποθέματα συναλλάγματος ξεπερνούν τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια για άλλη μια φορά. Θα αυξηθούν».

Η Ακσενέρ αντέδρασε στα σχόλια του Ερντογάν, σχολιάζοντας πως δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που είπε: «Είπε ότι δεν ήταν παρών. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Σαν να είναι ο Κάσπερ το φαντασματάκι, δεν ήταν παρών!»

Και πρόσθεσε: «Κύριε Ερντογάν, είναι προφανές ότι ούτε τώρα είστε παρών. Η Τουρκία βιώνει μια σοβαρή νομισματική κρίση. Η συνέχεια αυτής, είναι μια κρίση στον παραγωγικό και τον τραπεζικό τομέα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This