Βίντεο-ντοκουμέντο με τον μασκοφόρο που μπήκε στο κάστρο για να σκοτώσει την βασίλισσα Ελισάβετ

Επιχείρησε να μιμηθεί χαρακτήρες του Star Wars

Must Read

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η βρετανική Sun βίντεο με τον 19χρονο που επιχείρησε να μπει στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να σκοτώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 19χρονος λίγα λεπτά προτού συλληφθεί μέσα στον χώρο γύρω από το κάστρο, είχε ανεβάσει ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο στο Snapchat στο οποίο περιέγραφε ότι θα σκοτώσει τη βασίλισσα.

Φορώντας κουκούλα και μάσκα, ο 19χρονος κρατούσε στα χέρια του μια βαλλίστρα και έχοντας χρησιμοποιήσει φίλτρο παραμόρφωσης φωνής, απειλούσε να εκδικηθεί την Ελισάβετ για την σφαγή στο Τζαλιανβάλα Μπαγκ το 1919.

«Θα επιχειρήσω να δολοφονήσω τη Βασίλισσα Ελισάβετ»

«Λυπάμαι. Λυπάμαι για αυτό που έκανα και για αυτό που πρόκειται να κάνω. Θα επιχειρήσω να δολοφονήσω τη Βασίλισσα Ελισάβετ της Βασιλικής Οικογένειας. Πρόκειται για μια πράξη εκδίκησης για εκείνους που πέθαναν στην σφαγή του 1919 στο Τζαλιανβάλα Μπαγκ. Εκδικούμαι επίσης για όσους έχασαν τη ζωή τους, ταπεινώθηκαν ή έπεσαν θύματα διακρίσεων εξαιτίας της φυλής τους. Είμαι Ινδός Σιχ, ένας Σιθ. Το όνομά μου είναι Jaswant Singh Chail, το όνομά μου είναι Ντάρθ Τζόουνς», αναφέρει στο βίντεο ο μασκοφόρος.

Μάλιστα, ο 19χρονος φαίνεται ότι εμπνεύστηκε την εμφάνισή του από το Star Wars, καθώς το όνομα «Ντάρθ Τζόουνς» αλλά και η φωνή που χρησιμοποιήσε παραπέμπουν στον χαρακτήρα «Ντάρθ Βέιντερ», ενώ ο ίδιος είχε τοποθετήσει στο φόντο μια εικόνα του χαρακτήρα Νταρθ Μάλγκους.

Μάλιστα μαζί με το βίντεο ο 19χρονος είχε στείλει ένα μήνυμα στο Snapchat που ανέφερε: «Λυπάμαι σε όλους όσους αδίκησα ή είπα ψέματα. Εάν το έχετε λάβει αυτό τότε ο θάνατός μου είναι κοντά. Κοινοποιήστε το μήνυμα σε όποιον θέλετε και στα ειδησεογραφικά κανάλια εάν ενδιαφέρονται».

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος συνελήφθη το πρωί των Χριστουγέννων μέσα στους κήπους του Κάστρου του Ουίνδσορ και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου κρατείται. Έως τώρα οι βρετανικές αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις για την ταυτότητά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This