Οι Ταλιμπάν αποφάσισαν οι γυναίκες να ταξιδεύουν μόνο με συνοδεία άντρα!

Ασύλληπτη διάταξη από το «Υπουργείο για την Προώθηση της Αρετής και της Αποτροπής της Ανηθικότητας»!

Must Read

Υπό καθεστώς απόλυτου τρόμου ζουν οι γυναίκες στο Αφγανιστάν, μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν. Μετά την απαγόρευση σε γυναίκες να εμφανίζονται σε τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές, με τις δημοσιογράφους και παρουσιάστριες να υποχρεώνονται να φοράνε μαντήλια, ανήμερα Χριστουγέννων προχώρησαν και στην εκτέλεση γυναίκας, την οποία μάλιστα βιντεοσκόπησαν οι Ταλιμπάν προφανώς για να καμαρώνουν!

Επειδή όμως δεν είναι ικανοποιημένοι από το καθεστώς ανελευθερίας για τις γυναίκες, σύμφωνα με νέα τους απόφαση οι Αφγανές που θέλουν να ταξιδέψουν πάνω από 72 χλμ απαγορεύεται να είναι μόνες τους! Θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από κάποιον άντρα του στενού οικογενειακού τους κύκλου.

Τη νέα διάταξη συνέταξε το αποκαλούμενο «Υπουργείο για την Προώθηση της Αρετής και της Αποτροπής της Ανηθικότητας» των Ταλιμπάν και απαιτεί από τους οδηγούς οχημάτων να μην επιτρέπουν την επιβίβαση γυναικών που δεν φορούν μαντήλα ή δεν έχουν καλυμένο το πρόσωπό τους! Για να μην… σκανδαλίζονται, απαγορεύεται και η μουσική μέσα σε οχήματα, εάν επιβαίνουν γυναίκες!

Κρατούμενες είναι οι γυναίκες στο Αφγανιστάν, αλλά οι «ανθρωπιστές» ξέχασαν πολύ γρήγορα τους Ταλιμπάν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This