Νεκρός στα 23 του ο Ελληνοαυστραλός αρσιβαρίστας Τζέιμς Κονδυλιός – Νικήθηκε από τον κορωνοϊό, αν και διπλά εμβολιασμένος

To 2019 βραβεύτηκε για την εργασία του πάνω στη δασοκομία και την κλιματική αλλαγή

Must Read

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο «St Vincent’s» του Σίδνεϊ ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός Τζέιμς Κονδυλιός, πρώην πρωταθλητής της Άρσης Bαρών και βραβευμένος επιστήμονας, νικημένος από τον κορωνοϊό.

Ο Τζειμς Κονδυλιός, ήταν διπλά εμβολιασμένος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, αλλά η μόλυνση του από Covid-19 έφερε τελικά το θάνατο του. Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι του 23χρονου αναφέρουν ότι ο θάνατός του αποτελεί μια ακόμη υπενθύμιση ότι η φονική νόσος μπορεί να χτυπήσει ακόμη και νέους και υγιείς.

Ο Τζέιμς Κονδυλιός μεγάλωσε στο Σίδνεϊ, όπου φοίτησε στο Waverley College. Το 2015 εκπροσώπησε την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στη Φινλανδία, όπου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο. Αργότερα ολοκλήρωσε της σπουδές του και πήρε πτυχίο ανώτερης επιστήμης στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα. Το 2019, του απονεμήθηκε εθνικό βραβείο επιστήμης για την εργασία του στη δασοκομία και την κλιματική αλλαγή.

Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως επιστήμονας δεδομένων στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Καμπέρα.

*πηγή φωτό: Facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This