«Σεισμός» από τα απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτουν επιχείρηση συγκάλυψης για την προέλευση του ιού

Έγγραφα του Αμερικανικού Πενταγώνου δείχνουν ότι ο δράστης της κατασκευής του SARS-CoV-2 είναι ο επιθεωρητής του ΠΟΥ Peter Daszak με την χρηματοδότηση του Fauci.

Must Read

ΝΕΑ NTOΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΒΟΜΒΑ! Έγγραφα του Αμερικανικού Πενταγώνου δείχνουν ότι ο δράστης της κατασκευής του SARS-CoV-2 είναι ο επιθεωρητής του ΠΟΥ Peter Daszak με την  χρηματοδότηση του Fauci –  Πως εμπλέκεται ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας – Ο Δρ Fauci δήλωσε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ενόρκως ότι το NIAID δεν είχε ποτέ καμία σχέση με την έρευνα κέρδους λειτουργιών για τους κοροναϊούς.

(Θυμίζουμε ότι το newsbreak.gr σας είχε αποκαλύψει τον ύποπτο ρόλο του Daszak στη δημιουργία και συγκάλυψη της προέλευσης του κορωνοϊού)

  • αναδημοσίευση από kourdistoportocali.com

11 Ιανουαρίου 2022

Covid-19 is caused by a virus from the SARS family and its official name is SARS-CoV-2. One of the documents accessed by Project Veritas is a letter by one Maj Joseph Murphy, a DARPA researcher. The letter says that SARS-CoV-2 is an American-created recombinant bat vaccine or its precursor virus. It was created by an EcoHealth Alliance program at the Wuhan Institute of Virology in China, as suggested by reporting surrounding the lab leak hypothesis.

By Blade Runner

ΣΟΚ! ΝΕΑ Ντοκουμέντα από το Αμερικανικό Πεντάγωνο δείχνουν ότι ο δράστης της κατασκευής του ιού SARS-CoV-2 είναι ο επιθεωρητής του ΠΟΥ Peter Daszak με την χρηματοδότηση του Fauci.

Πως εμπλέκεται ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Η έρευνα για τον κορωνοϊό που θεωρήθηκε πολύ επικίνδυνη από την DARPA εγκρίθηκε από τον Fauci, η EcoHealth Alliance τη διεξήγαγε στο Εργαστήριο Ιολογίας της Wuhan: Report

Η πρόταση της EcoHealth Alliance που απέρριψε η DARPA(Defence Advanced Research and Projects Agency)  αφορούσε τη μελέτη των κορωνοϊών που γεννήθηκαν από νυχτερίδες στη Wuhan. Ωστόσο, η πρόταση που απορρίφθηκε από την DARPA λέγοντας ότι είναι «πολύ επικίνδυνη», εγκρίθηκε αργότερα από το NIAID των ΗΠΑ, του οποίου ηγείται ο Δρ Anthony Fauci.

Η πρόταση ονομάστηκε «Project Defuse».

Το NIAID του Fauci χρηματοδότησε την πρόταση του Peter Daszak που απορρίφθηκε από την DARPA, λέει το Project Veritas.

O Anthony Fauci είναι, επικεφαλής της NIAID και επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ.
Μια έρευνα από το Project Veritas έκανε μια συγκλονιστική ανακάλυψη σχετικά με την προέλευση του Covid-19 και το κέρδος της έρευνας λειτουργιών για την ενίσχυση του ιού.

Το Project Veritas ισχυρίστηκε ότι έχει πρόσβαση σε έγγραφα του Υπουργείου Άμυνας (ΗΠΑ) που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, που δείχνουν ότι ο επίλεκτος στρατιωτικός ερευνητικός οργανισμός των ΗΠΑ DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) είχε απορρίψει πρόταση της EcoHealth Alliance.

Η πρόταση που απέρριψε η DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) αφορούσε τη μελέτη των κορωνοϊών που γεννήθηκαν από νυχτερίδες στo Εργαστήριο Iολογίας της Wuhan.

Ωστόσο, η πρόταση που απορρίφθηκε από την DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) λέγοντας ότι είναι «πολύ επικίνδυνη», εγκρίθηκε αργότερα από το NIAID των ΗΠΑ, του οποίου ηγείται ο Δρ Anthony Fauci. Η πρόταση ονομάστηκε «Project Defuse».

Σύμφωνα με την έκθεση του Project Veritas, η DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) είχε απορρίψει την πρόταση λέγοντας ότι θα παραβιάσει το μορατόριουμ για την μη διεξαγωγή πειραμάτων και ερευνών gain of function-«κέρδους λειτουργίας».

Το 2014, μετά από μια σειρά επικίνδυνων διαρροών βιοασφάλειας σε πολλές ομοσπονδιακές ερευνητικές εγκαταστάσεις, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε θέσει προσωρινή απαγόρευση στη χρηματοδότηση μελετών που επικεντρώθηκαν στην ενίσχυση της ικανότητας ιών όπως η γρίπη, ο MERS, ο SARS κ.λπ.

Ο Covid-19 προκαλείται από έναν ιό της οικογένειας SARS και η επίσημη ονομασία του είναι SARS-CoV-2.

Ένα από τα έγγραφα στα οποία έχει πρόσβαση το Project Veritas είναι μια επιστολή ενός Maj Joseph Murphy, ερευνητή της DARPA.

Η επιστολή αναφέρει ότι το SARS-CoV-2 είναι ένα ανασυνδυασμένο εμβόλιο νυχτερίδων που δημιουργήθηκε από την Αμερική ή ο πρόδρομος ιός του.

Δημιουργήθηκε από ένα πρόγραμμα EcoHealth Alliance του Peter Daszak στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan στην Κίνα, όπως προτείνεται από αναφορές σχετικά με την υπόθεση διαρροής εργαστηρίου.

Η επιστολή αναφέρει περαιτέρω ότι οι λεπτομέρειες του προγράμματος έχουν κρυφτεί από την έναρξη της πανδημίας.

Οι λεπτομέρειες μπορούν να βρεθούν στην απάντηση πρότασης της EcoHealth Alliance στο πρόγραμμα DARPA PREEMPT Broad Agency Announcement (BAA) HR00118S0017, με ημερομηνία Μαρτίου 2018.

Το VIDEO του Project Veritas δείχνει ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε από μια «πηγή» όπου ο πρώην επικεφαλής της DARPA Dr Steven Walker είπε ότι η DARPA είχε δημιουργήσει ένα γραφείο Βιοτεχνολογίας πριν από μερικά χρόνια, στόχος του οποίου ήταν να κατασκευάσει μικροοργανισμούς που «κάνουν ό,τι θέλετε να κάνουν».

Η έκθεση του Ταγματάρχη Joseph Murphy αναφέρει περαιτέρω ότι η EcoHealth Alliance είχε προσεγγίσει την DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) τον Μάρτιο του 2018, αναζητώντας χρηματοδότηση για την απόκτηση λειτουργικής έρευνας σε κορωνοϊούς που μεταδίδονται από νυχτερίδες.

Η DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) είχε απορρίψει την πρόταση λέγοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνη και θα αποτελεί πιθανή παραβίαση του μορατόριουμ. Ωστόσο, το NIAID με επικεφαλής τον Δρ Fauci προχώρησε και το ενέκρινε, και η έρευνα για τους κορονοϊούς που μεταδίδονται από νυχτερίδες πραγματοποιήθηκε σε πολλές τοποθεσίες στις ΗΠΑ καθώς και στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Το πλήρες βίντεο του Project Veritas μπορείτε να το δείτε εδώ:

Ο Δρ Fauci δήλωσε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ενόρκως ότι το NIAID δεν είχε ποτέ καμία σχέση με την έρευνα κέρδους λειτουργιών για τους κοροναϊούς.

Η έκθεση του Murphy αναφέρει περαιτέρω ότι βασικά θεραπευτικά όπως η Ιβερμεκτίνη, η Υδροξυχλωροκίνη και οι Ιντερφερόνες καταστέλλονταν ενεργά.

Ο Fauci και η EcoHealth Alliance συνδέονται με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Είναι αξιοσημείωτο εδώ ότι αρκετοί ρεπόρτερ έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν ότι η EcoHealth Alliance, με επικεφαλής τον Peter Daszak, συμμετείχε στη διεξαγωγή έρευνας λειτουργιών για τους κοροναϊούς στο WIV της Κίνας.

Ο Daszak ήταν ένας από τους πρώτους και σημαντικότερους επιστήμονες που απέρριψε φωνητικά τις θεωρίες της «διαρροής εργαστηρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΤΟ ΕVENT 201 KAI OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ WUHAN

Είχε επίσης δημοσιεύσει μια επιστολή με μεγάλη δημοσιότητα στο The Lancet στην αρχή της πανδημίας για να απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς περί «διαρροής εργαστηρίου».

Aνάμεσα στα επιχειρήματα της επιστολής του για να κατασταλεί κάθε αναφορά της προέλευσης του ιού από το Εργαστήριό της Wuhan ήταν και η μελέτη του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΤΟ ΕVENT 201 KAI OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ WUHAN]

Αναφορές και έγγραφα είχαν επίσης αποκαλύψει ότι το NIAID του Fauci είχε χρηματοδοτήσει την EcoHealth Alliance για τη διεξαγωγή έρευνας στο Wuhan.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Daszak ήταν επίσης μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΠΟΥ που είχε επισκεφθεί το WIV για να μελετήσει την προέλευση του Covid.

Αργότερα, όταν εμφανίστηκαν παλιές δηλώσεις και βίντεο του Daszak που τον έδειχναν να παραδέχεται ότι η EcoHealth Alliance του εμπλέκεται όντως στο κέρδος της έρευνας λειτουργίας στο Wuhan, ο Daszak αποβλήθηκε από την επιτροπή Lancet που διερευνά την προέλευση του Covid.

Κάπως έτσι, η προφανής σύγκρουση συμφερόντων δεν έχει αντιμετωπιστεί από τον ΠΟΥ ή τις αντίστοιχες κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Κίνας μέχρι στιγμής. Ο Δρ Fauci δήλωσε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ενόρκως ότι το NIAID δεν είχε ποτέ καμία σχέση με την έρευνα για τα κέρδη.

Η έκθεση του Murphy αναφέρει περαιτέρω ότι βασικά θεραπευτικά όπως η Ιβερμεκτίνη, η Υδροξυχλωροκίνη και οι Ιντερφερόνες καταστέλλονταν ενεργά!!!

Μέχρι στιγμής έχουν προκύψει διάφορα έγγραφα, επιστολές και αναφορές, που δείχνουν την καταδικαστική εμπλοκή επιστημόνων και γραφειοκρατών των ΗΠΑ στην καταστολή της αλήθειας σχετικά με την προέλευση του Covid.

Ο Fauci επικεφαλής του NIAID και του NIH, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το κέρδος των πειραμάτων λειτουργίας στον ιό «άξιζε τον κίνδυνο μιας πανδημίας».

H ANTIΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Δύο Ρεπουμπλικάνοι από την Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των ΗΠΑ κοινοποίησαν διάφορα emails με βάση τα οποία ισχυρίζονται ότι ο Dr. Anthony Fauci μπορεί να γνώριζε ότι η Covid-19 προήλθε από εργαστηριακή διαρροή και ότι πιθανά ο ιός είχε «εσκεμμένα γενετικά χειραγωγηθεί».

«Γράφουμε για να ζητήσουμε να τεθούν ερωτήματα στον Δρ. Anthony Fauci, Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) των ΗΠΑ. Αποσπάσματα από emails που δημοσιοποιούμε σήμερα αποκαλύπτουν ότι ο Dr. Fauci είχε προειδοποιηθεί για δύο πράγματα: (1) Tην πιθανότητα διαρροής της COVID-19 από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV) και (2) την πιθανότητα ο ιός να υποβλήθηκε σε σκόπιμη γενετική χειραγώγηση. Είναι επιτακτική ανάγκη να διερευνήσουμε εάν αυτές οι πληροφορίες μεταφέρθηκαν στην υπόλοιπη κυβέρνηση και εάν θα είχαν αλλάξει την απάντηση των ΗΠΑ στην πανδημία», αναφέρει η επιστολή των αντιπροσώπων James Comer και Jim Jordan προς τον γραμματέα του HHS, Xavier Becerra.

Η επιστολή συνεχίζει δηλώνοντας ότι ο Fauci, παρά το γεγονός ότι ισχυρίστηκε το αντίθετο σε πολλές περιπτώσεις, γνώριζε στην πραγματικότητα, στις 27 Ιανουαρίου 2020, την οικονομική σχέση μεταξύ του NIAID, του NIH, της EcoHealth Alliance και του εργαστηρίου της Wuhan. Ο Fauci γνώριζε επίσης ότι η ΜΚΟ, EcoHealth και το NIAID συνεργάστηκαν για να χαράξουν ένα σχέδιο επιχορήγησης που θα «παρέκαμπτε το μορατόριουμ των πειραμάτων Gain on Function εκείνη την εποχή».

«Αυτό επέτρεψε στην EcoHealth να ολοκληρώσει επικίνδυνα πειράματα σχετικά με νέους κορωνοϊούς νυχτερίδων, με ελάχιστη επίβλεψη, τα οποία διαφορετικά θα είχαν μπλοκαριστεί από το μορατόριουμ», συνεχίζει η επιστολή, προσθέτοντας ότι τον Ιανουάριο του 2020, ο Fauci γνώριζε επίσης ότι η EcoHealth είχε παραβεί κάποιους όρους στην υποβολή της ετήσιας έκθεσης προόδου στο NIAID, «προφανώς για να αποκρύψει ένα πείραμα κέρδους-λειτουργίας που διεξήχθη σε μολυσματικούς και δυνητικά θανατηφόρους κορωνοϊούς νυχτερίδων».

Η τηλεδιάσκεψη

Η επιστολή αναφέρεται σε μια τηλεδιάσκεψη την 1η Φεβρουαρίου 2020 μεταξύ του Fauci, του επικεφαλής του NIH, Francis Collins και «τουλάχιστον έντεκα άλλων επιστημόνων» που συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν για την Covid-19.

«Σε αυτήν την συνδιάσκεψη, ο Δρ Fauci και ο Collins προειδοποιήθηκαν για πρώτη φορά ότι η COVID-19 μπορεί να διέρρευσε από το Εργαστήριο Ιολογίας της Wuhan και, επιπλέον, ότι μπορεί να έχει υποστεί σκόπιμη γενετική χειραγώγηση. Και πάλι, δεν είναι σαφές εάν είτε ο Dr. Fauci είτε ο Dr. Collins ενημέρωσαν ποτέ για αυτές τις προειδοποιήσεις άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους ή αν απλώς τις αγνόησαν».

Τρεις ημέρες μετά την τηλεδιάσκεψη, τέσσερις συμμετέχοντες συνέταξαν μια εργασία με τίτλο «The Proximal Origin of SARS-CoV-2», προσχέδια της οποίας εστάλησαν στον Fauci και στον Collins. Οι συγγραφείς του προσχεδίου, οι οποίοι είχαν εκφράσει προηγουμένως ανησυχίες για την εργαστηριακή διαρροή και τη γενετική χειραγώγηση, εγκατέλειψαν ξαφνικά αυτή τη θεωρία για να επιμείνουν ότι ο νέος ιός είχε φυσική προέλευση.

Εν τω μεταξύ, στις 16 Απριλίου 2020, ο Collins έστειλε email στον Fauci για να εκφράσει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι άρθρο του Nature Medicine, το οποίο είχαν δει πριν από τη δημοσίευση (και τους δόθηκε η ευκαιρία να το επεξεργαστούν), δεν είχε ανατρέψει τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής. Ο Collins είχε ρωτήσει τότε τον Fauci για το εάν το NIH θα μπορούσε να κάνει περισσότερα προκειμένου να «εγκαταλειφθεί» η υπόθεση της εργαστηριακής διαρροής. Την επόμενη μέρα, ο Fauci αναφέρθηκε στο άρθρο από το βήμα του Λευκού Οίκου «πιθανότατα σε μια προσπάθεια να καταπνίξει περαιτέρω την υπόθεση ότι η COVID-19 διέρρευσε από το WIV».

Ερωτήματα

Στη συνέχεια, η επιστολή του Ρεπουμπλικάνων από την Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής θέτει μια σειρά ερωτημάτων:

Αντί να είναι διαφανείς με την Επιτροπή, το HHS και το NIH συνεχίζουν να κρύβουν και να συσκοτίζουν την αλήθεια. Συνεχίζοντας να αρνούνται να συνεργαστούν για τα αιτήματα μας, οι υπηρεσίες σας επιλέγουν να αποκρύψουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην ενημέρωση της προέλευσης της πανδημίας, στην πρόληψη μελλοντικών πανδημιών, στην ανταπόκριση σε μελλοντικές πανδημίες, στην ενημέρωση της τρέχουσας στάσης εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών και στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους ειδικούς μας, στη δημόσια υγεία. Η συνεχιζόμενη παρεμπόδιση του HHS και του NIH είναι πιθανό να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στην αξιοπιστία αυτών των υπηρεσιών. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν σήμερα εγείρουν σημαντικά ερωτήματα, όπως ενδεικτικά:

1. Οι Δρ. Fauci ή Collins προειδοποιήσαν οποιονδήποτε στον Λευκό Οίκο για την πιθανότητα η COVID-19 να προήρθε από ένα εργαστήριο και ότι θα μπορούσε σκόπιμα να έχει υποστεί γενετική χειραγώγηση;

2. Εάν αυτές οι ανησυχίες δεν ήταν γνωστές, γιατί πάρθηκε η απόφαση να σιωπήσουν;

3. Ποια νέα στοιχεία, αν υπάρχουν, ήρθαν στο φως σχετικά με την COVID-19 μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου 2020 και 4 Φεβρουαρίου 2020 ώστε να αλλάξει η πεποίθηση ότι ο ιός προήλθε από εργαστήριο;

4. Μήπως οι Δρ. Ο Fauci ή Collins επεξεργάστηκαν το άρθρο του Nature Medicine με τίτλο “The Proximal Origin of SARS-CoV-2”;

5. Η γνώση των παραπάνω νωρίτερα θα ωφελούσε είτε την ανάπτυξη εμβολίου είτε θεραπείας;

6. Μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2020, οι Δρ. Ο Fauci ή ο Collins ήταν γνώστες των προειδοποιήσεων του State Department σχετικά με την ασφάλεια του WIV;

7. Αυτή η προειδοποίηση θα άλλαζε την πρώιμη ανταπόκριση των ΗΠΑ στην πανδημία COVID-19;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This