Προέλευση Κορωνοϊού: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον νοσηρό εγκέφαλο που συγκάλυψε την έρευνα

Καταιγιστικές εξελίξεις στις ΗΠΑ για την δράση της ύποπτης ΜΚΟ

Must Read

Μετά τον γερουσιαστή Rand Paul και ο γερουσιαστής John Kennedy της Λουϊζιάνα απαιτεί να διερευνηθεί ο ρόλος του Peter Daszak, του επικεφαλής της σκοτεινής ΜΚΟ που χρηματοδότησε το εργαστήριο της Γουχάν!  Προέτρεψε μάλιστα τον Δρ. Francis Collins, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ, να δώσει στο Κογκρέσο έναν ολοκληρωμένο κατάλογο επιχορηγήσεων που δόθηκαν στον Δρ. Peter Daszak. Ο Daszak είναι ο πρόεδρος της ΜΚΟ EcoHealth Alliance, η οποία χρηματοδότησε με αμερικανικά δολάρια το Wuhan Institute of Virology (WIV). Το εργαστήριο δηλαδή που όλοι πλέον φωτογραφίζουν ως την κοιτίδα προέλευσης του κορονοϊού που γονάτισε την ανθρωπότητα.

«Ο Peter Daszak ήταν ο μόνος Αμερικανός πολίτης που συμμετείχε στην έρευνα του ΠΟΥ. Οι αναφορές δείχνουν ότι, κατόπιν εντολής του ίδιου του Δρ. Daszak, η έρευνα του ΠΟΥ δεν εξέτασε πληροφορίες για τουλάχιστον 16.000 προγενέστερα μελετημένα δείγματα ιών από μια διαγραμμένη βάση δεδομένων στο εργαστήριο της Γουχάν», καταγγέλει ευθεώς ο Kennedy.

Peter Daszak: Βάφτισε ακόμα και τον πρόεδρο των ΗΠΑ συνωμοσιολόγο, όταν ο Τραμπ αναφέρθηκε στην πιθανότητα διαρροής του ιού από το εργαστήριο! Σήμερα αποδεικνύεται ότι ο ίδιος χρηματοδοτούσε το εργαστήριο στη Γιουχάν!

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), θυγατρική του NIH, έδωσε επιχορήγηση 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων στην EcoHealth Alliance, την Μη Κυβερνητική Οργάνωση του Daszak. Στη συνέχεια, η EcoHealth Alliance έστειλε 600.000 $ από αυτήν την επιχορήγηση στο εργαστήριο της Γουχάν. Ως πραγματογνώμονας του ΠΟΥ, ο Daszak είχε καταδικάσει έντονα την ιδέα ότι η πανδημία προήλθε από το συγκεκριμένο εργαστήριο ως «θεωρία συνωμοσίας»! Συμπαρασύροντας μάλιστα και τους κολοσσούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook, που απαγόρευαν αυτόματα οποιαδήποτε ανάρτηση έθετε έστω και αμφιβολίες αναφορικά με την προέλευση του κορονοϊού.

Να δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι επιχορηγήσεις στην ΜΚΟ του Daszak!

«Υπό το φως αυτού του καταιγισμού αποκαλυψεων, ζητώ από το NIH να παραδώσει μια λεπτομερή έκθεση στο Κογκρέσο με μια λίστα όλων των επιχορηγήσεων που η NIH ή οποιαδήποτε θυγατρική της, συμπεριλαμβανομένης της NIAID, έχει δώσει στον Δρ. Daszak ανά πάσα στιγμή , συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κάθε επιχορήγηση προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί. . . .  Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι αξίζουν ουσιαστικές, διαφανείς απαντήσεις για το πού προήλθε ο ιός, τι προκάλεσε την πανδημία και ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνος », κατέληξε ο Κένεντι στην επίσημη επιστολή του.

Διαβαστε επίσης: Προέλευση Κορωνοϊού: Ο γερουσιαστής Rand Paul αποκαλύπτει το σκοτεινό παρασκήνιο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Survivor: O Φάνης ξεμπρόστιασε τον Παππά και η «ανώριμη» Ασημίνα νιώθει προδομένη – Ο 2ος υποψήφιος

Αλλαγές έγιναν πάλι στις ομάδες του Survivor αφού ο Φάνης Μπολέτσης και η Αναστασία Τσέρου πήγαν στην μπλε ομάδα,...

More Articles Like This