Απελάθηκε από την Αυστραλία ο Νόβακ Τζόκοβιτς – Και τώρα Ντουμπάι για… διακοπές

Ο Σέρβος τενίστας αναχώρησε από τη χώρα της Ωκεανίας

Must Read

Τίτλοι τέλους μπήκαν σήμερα στο… σίριαλ των τελευταίων ημερών με πρωταγωνιστή τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Το ομοσπονδιακό δικαστήριο απέρριψε την έφεση του Σέρβου τενίστα με αποτέλεσμα να απελαθεί από την Αυστραλία.

Αν και μετά την ανακοίνωση του Δικαστηρίου ο ίδιος δήλωσε «απογοητευμένος», κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης έδειχνε χαμογελαστός και ευδιάθετος. Επόμενος σταθμός του διάσημου τενίστα το Ντουμπάι όπου θα πάει για… ξεκούραση και διακοπές. 

«Θα ήθελα να κάνω μια σύντομη δήλωση για να αναφερθώ στα αποτελέσματα της σημερινής ακρόασης του Δικαστηρίου. Τώρα θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ και να αναρρώσω, προτού κάνω περαιτέρω σχόλια πέρα από αυτό. Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με την απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει την αίτησή μου για δικαστικό έλεγχο της απόφασης του Υπουργού να ακυρώσει τη βίζα μου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να συμμετάσχω στο Australian Open. Σέβομαι την απόφαση του Δικαστηρίου», είπαμε μεταξύ άλλων για την απόφαση του Δικαστηρίου.

«Επιβεβαιώνω ότι ο κύριος Τζόκοβιτς αναχώρησε από την Αυστραλία»

Σε… πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Αυστραλοί για την αποχώρηση του Τζόκοβιτς από τη χώρα της Ωκεανίας, γεγονός που επιβεβαίωσε μέσω δημοσίευσης στα κοινωνικά δίκτυα και ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χωκ.

«Χαιρετίζω τη σημερινή ομόφωνη απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Αυστραλίας, η οποία στηρίζει την απόφασή μου για εκτέλεση των απαραίτητων ενεργειών και ακύρωση της άδειας παραμονής του κυρίου Νόβακ Τζόκοβιτς. Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι ο κύριος Τζόκοβιτς αναχώρησε από την Αυστραλία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: 

Η ανακοίνωση της ATP για την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς – Οργή του προέδρου της Σερβίας

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Σέβομαι την απόφαση, φεύγω απογοητευμένος»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και το «αθλητικό ιδεώδες» αποχωρούν από την Αυστραλία 

Απορρίφθηκε η έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς – Απελαύνεται από την Αυστραλία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This