Κατεχόμενα: Εκλογές με δανεικό ρεύμα

Οι κυπριακές Αρχές έκαναν δεκτό το αίτημα του Τατάρ

Must Read

Με ρεύμα από την ελληνική πλευρά έκαναν τις «εκλογές» τους στο ψευδοκράτος των Κατεχομένων, σύμφωνα με αποκαλύψεις τουρκοκυπριακών μέσων.

Συγκεκριμένα με τίτλο «Ο Τατάρ ζήτησε βοήθεια από τον Αναστασιάδη» τουρκοκυπριακό μέσο αποκαλύπτει ότι οι αρμόδιοι της «τουρκοκυπριακής Αρχής ηλεκτρισμού» συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, ζητώντας με εντολή του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ 135 μεγαβάτ ηλεκτρικού ρεύματος καθ’ όλη τη διάρκεια της «εκλογικής διαδικασίας» της 23ης Ιανουαρίου στα Κατεχόμενα.

Το αίτημα του Τατάρ έγινε αποδεκτό από τις κυπριακές Αρχές, γράφει η εφημερίδα. Περιμένουμε τώρα τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του ψευδοκράτος να μην «αναγνωρίζουν» την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This