Τζιχαντιστές απειλούν με θάνατο Γαλλίδα δημοσιογράφο!

Εστιατόριο με ξεχωριστό χώρο για να τρώνε οι γυναίκες μακριά από τους άντρες σε πόλη της Γαλλίας, που έχει μετατραπεί σε ισλαμικό άντρο!

Must Read

Τους εξτρεμιστές ξεσήκωσε το ντοκιμαντέρ «Απαγορευμένη Ζώνη» (Zone Interdite) που προβλήθηκε που προβλήθηκε πριν λίγες μέρες στη Γαλλία και πραγματεύεται το πόσο ασκεί επιρροή το Ισλάμ στο Roubaix, μια φτωχή πόλη της χώρας.

Είναι δε τέτοιο το μένος τους κατά της δημιουργού του, Γαλλίδας δημοσιογράφου Οφελί Μενιέ, που της στέλνουν απειλές ότι θα την σκοτώσουν! Στο πλευρό της βρέθηκε και την βοήθησε στο ντοκιμαντέρ και ένας 26χρονος μουσουλμάνος δικηγόρος, ο Αμινέ Ελμπαχί. Ο συγκεκριμένος της έδωσε στοιχεία για σκάνδαλο με επιχορήγηση εκπαιδευτικού ιδρύματος, που αντί να διδάσκει παιδιά όπως όφειλε, χρησιμοποίησε τα χρήματα για να τα διδάσκει ισλαμικές θεωρίες! Μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το εξτρεμιστικό Ισλάμ. Και όπως ήταν αναμενόμενο οι τζιχαντιστές τον απειλούν με αποκεφαλισμό!

Στο ντοκιμαντέρ της η Οφελί Μενιέ πήγε σε ένα εστιατόριο με ξεχωριστό χώρο αντρών και γυναικών, καθώς και σε ένα κατάστημα με κούκλες χωρίς πρόσωπο, γιατί οι ισλαμιστές απαγορεύουν την απεικόνισή τους! Και όλα αυτά σε γαλλική πόλη!

Μετά τις απειλές που δέχονται τόσο η δημοσιογράφος όσο και ο μουσουλμάνος δικηγόρος έχουν τεθεί υπό αστυνομική προστασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This