Εργαζόμενη στο BBC κατήγγειλε βιασμό της σε γύρισμα reality μαγειρικής

Must Read

Εργαζόμενη στο BBC φέρεται ότι έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια της παραγωγής νέας τηλεοπτικής εκπομπής μαγειρικής. Ο δράστης φέρεται ότι της επιτέθηκε, αφού την αιφνιδίασε, στο παρασκήνιο της εκπομπής με τίτλο «Hungry for It».

«Είναι τρομακτικό το γεγονός ότι κάτι τέτοιο μπόρεσε να συμβεί ενώ γίνονταν γυρίσματα. Ο δράστης φέρεται ότι μπήκε στον χώρο όπου βρισκόταν η γυναίκα αφού χτύπησε την πόρτα και με το που μπήκε έπεσε επάνω της. Το γεγονός συγκλόνισε όλο το συνεργείο. Κανένας μας δεν σκέφτηκε ποτέ ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί όταν υπογράψαμε τα συμβόλαιά μας» αναφέρει στην εφημερίδα «Sun» πηγή της παραγωγής για την επίθεση που φέρεται ότι έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μέλος του συνεργείου έστειλε e-mail σε όλους τους εργαζομένους, μέσω του οποίου εξέφραζε τη «βαθιά του λύπη» για «τον σεξουαλικό ισχυρισμό κατά τη διάρκεια της παραγωγής» και προειδοποίησε το προσωπικό να μην πει κάτι σχετικά δημόσια…
Παρά την προσπάθεια να μη γίνει γνωστό το περιστατικό, διέρρευσε, και σύμφωνα με την αστυνομία του Λονδίνου υπήρξε ενημέρωσή τους εννέα ημέρες μετά την επίθεση.

Οπως επισημαίνουν, δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε συλλήψεις, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα. Την ίδια ώρα εκπρόσωπος του BBC διαβεβαίωσε ότι υπάρχουν διαδικασίες που προβλέπουν ώστε τα μέλη του προσωπικού του, όταν πέφτουν θύματα εγκληματικής ενέργειας, να έχουν την κατάλληλη στήριξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This