«Επαγγελματική» εκτέλεση επιχειρηματία στα κατεχόμενα – Τον γάζωσαν με 18 σφαίρες!

Νεκρός και ο οδηγός του – Για εμπλοκή του επιχειρηματία σε παράνομα κυκλώματα γράφουν Τ/κ ΜΜΕ

Must Read

Μαφιόζικη επίθεση που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών έγινε χθες στην κατεχόμενη Κερύνεια της Κύπρου, με θύματα τον επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι και τον οδηγό του, Μουράτ Ντεμιρτάς.

Σύμφωνα με Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ έχει συλληφθεί και κρατείται ένα άτομο, το οποίο βρισκόταν στο σημείο του εγκλήματος, χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερα στοιχεία, ενώ γίνεται αναφορά στην κινητοποίηση των κατοχικών «αρχών», οι οποίες ερευνούν όλα τα πιθανά σημεία εξόδου από το ψευδοκράτος.

Τοπική εφημερίδα γράφει ότι κάποιος έδωσε πληροφορίες εκ των έσω στους δράστες, καθώς η οικογένεια Φάλγιαλι επέστρεφε με κονβόι τριών αυτοκινήτων από το ξενοδοχείο που ανήκει στον επιχειρηματικό της όμιλο στην κατεχόμενη Κερύνεια, στο σπίτι της στον Άγιο Επίκτητο Κερύνειας.

Οι εκτελεστές, σύμφωνα με την Havantis, χρησιμοποίησαν αυτόματα όπλα και γάζωσαν μόνο το δεύτερο αυτοκίνητο από τα τρία, στο οποίο επέβαιναν ο Χαλίλ Φάλγιαλι και ο οδηγός του (στο τρίτο βρίσκονταν η σύζυγος και τα παιδιά του Φάλγλιαλι που δεν τραυματίστηκαν), ενώ η Kibris προσθέτει πως ο επιχειρηματίας δέχθηκε στο σώμα και το κεφάλι 18 σφαίρες και παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, κατέληξε.

Το όνομα του Φάλγιαλι είχε φέρει στο προσκήνιο ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος έκανε αποκαλύψεις για παράνομες δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο του Ερκάν Γιλντιρίμ (γιου του πρώην Πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ) και του Υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σόιλου, αναφέροντας ότι ο δολοφονημένος επιχειρηματίας διατηρούσε στενές σχέσεις και με τους δύο. Κάτι που διέψευσε ο Φάλγιαλι.

Όπως αναφέρουν πάντως Τ/κ ΜΜΕ ο πάμπλουτος επιχειρηματίας (και ιδιοκτήτης καζίνο) είχε ισχυρές διασυνδέσεις και ήλεγχε κύκλωμα παράνομου τζόγου, ενώ έκανε επενδύσεις και στην τουριστική βιομηχανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This