Έβαλαν… καρφί στο κεφάλι εγκύου για να γεννήσει αγόρι!

Μετά από τρία κορίτσια, ο σύζυγός της απείλησε να την εγκαταλείψει εάν και το τέταρτο παιδί ήταν κορίτσι... Στο Πακιστάν όλα αυτά.

Must Read

Μια έγκυος Πακιστανή εμφανίστηκε σε νοσοκομείο στη βορειοδυτική πόλη της Πεσαβάρ έχοντας στο κεφάλι της τρύπα από καρφί, μετά από… συμβουλή από ένα «θεραπευτή της πίστης» που της είχε πει αυτό θα εξασφάλιζε ότι θα γεννούσε αγόρι!

Το προσωπικό του νοσοκομείου Lady Reading, το οποίο επικαλείται η τοπική αγγλόφωνη εφημερίδα Dawn, είπε ότι δεν είναι ακόμη σαφές εάν το καρφί μπήκε στο κεφάλι της γυναίκας από τον σαμάνο ή αν το έκανε μόνη της κατόπιν συμβουλής του.

Ο νευροχειρουργός Haider Suleman, είπε στην εφημερίδα ότι η γυναίκα «αιμορραγούσε» όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ότι το καρφί είχε «εισδύσει βαθιά» στο κρανίο της.

https://twitter.com/JunaidAfriD3/status/1491114517836619777

Είπε επίσης ότι η οικογένεια της γυναίκας προσπάθησε να αφαιρέσει το καρφί στο σπίτι και μετά την αποτυχία της προσπάθειας, την μετέφεραν στο ιατρικό κέντρο. Η γυναίκα χειρουργήθηκε επιτυχώς και εστάλη πίσω στο σπίτι της, σύμφωνα με τον γιατρό.

Το θύμα φέρεται να είπε στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι ήταν ήδη μητέρα τριών κοριτσιών και ο σύζυγός της είχε απειλήσει να την εγκαταλείψει εάν και το τέταρτο παιδί ήταν κορίτσι.

Η αστυνομία έφτασε στο νοσοκομείο αφότου έμαθε για το περιστατικό μέσω των social media και δήλωσε πως ερευνούσε το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και τα αρχεία εισόδου στο νοσοκομείο, για να προσδιορίσει την ταυτότητα της γυναίκας, σύμφωνα με tweet που δημοσιεύτηκε από την επίσημη σελίδα της αστυνομίας της πόλης.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο Abbas Ahsan, ο αξιωματικός της αστυνομίας της πρωτεύουσας (CCPO), δήλωσε την Τρίτη ότι μια «ειδική ομάδα» είχε συσταθεί «για να φέρει στη δικαιοσύνη τον ψεύτικο θεραπευτή πίστης που έπαιξε με τη ζωή της γυναίκας».

«Η ομάδα θα διερευνήσει επίσης γιατί το περιστατικό δεν αναφέρθηκε στην αστυνομία από τον θεράποντα γιατρό», είπε περαιτέρω ο Ahsan.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This