Βιαζόταν να γεμίσει το όπλο για να σκοτώσει αρκούδα και σκότωσε τον αδερφό του! Κατόπιν αυτοκτόνησε…

Πήρε πρώτα τηλέφωνο την αστυνομία και είπε ότι πυροβόλησε τον αδερφό του και μετά έστρεψε το όπλο εναντίον του

Must Read

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην κομητεία Τζόζεφιν του Όρεγκον των ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας που σκότωσε κατά λάθος τον αδελφό του καθώς γέμιζε βιαστικά το όπλο του για να ρίξει σε αρκούδα, αυτοκτόνησε αμέσως μετά και αφού τηλεφώνησε πρώτα στην αστυνομία.

«Ειδοποίησε πως είχε πυροβολήσει κατά λάθος τον αδελφό του καθώς γέμιζε όπλο επειδή μια αρκούδα είχε μπει στην ιδιοκτησία του», ανέφερε το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Τζόζεφιν.

«Όταν έφθασαν, οι αστυνομικοί βρήκαν άνδρα νεκρό, με τραύμα από σφαίρα. Ελέγχοντας το υπόλοιπο οίκημα, βρήκαν δεύτερο άνδρα νεκρό, με τραύμα που φαινόταν πως προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του», γράφει η ανακοίνωση των Αρχών.

Διενεργείται έρευνα για το περιστατικό, στο οποίο δεν μοιάζει πάντως να ενεπλάκη κανείς άλλος. «Φαίνεται ότι ο άνθρωπος αυτός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του αφού τηλεφώνησε στην άμεση δράση».

Δεν διευκρινίζεται τι απέγινε η αρκούδα.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This