Οι Τούρκοι απελευθέρωσαν δολοφόνο τεσσάρων γυναικών που είχε «φάει» ισόβια στο Βέλγιο!

Το Νοέμβριο του 2004 πυροβόλησε εν ψυχρώ τη σύζυγό του, την έγκυο αδερφή της, την πρώην σύζυγο και την πεθερά του,

Must Read

Η Τουρκία απελευθέρωσε έναν άνδρα που εκδόθηκε στη χώρα μετά την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη στο Βέλγιο για τη δολοφονία τεσσάρων γυναικών και τον τραυματισμό δύο ανδρών το 2004, μετέδωσε το BBC Turkish.

Η απελευθέρωση του Osman Çallı ήρθε έξι χρόνια μετά την έκδοσή του στην Τουρκία από το Βέλγιο το 2013, αφού εξέτισε πέντε χρόνια ποινής για τα εγκλήματα, ανέφερε το BBC.

Ο Çallı, 63 ετών, στις 11 Νοεμβρίου 2004, πυροβόλησε εν ψυχρώ τη σύζυγό του, την έγκυο αδερφή της, την πρώην σύζυγο και την πεθερά του, ενώ τραυμάτισε σοβαρά δύο άνδρες, σε δύο ξεχωριστά επεισόδια που έγιναν στις πόλεις Γάνδη και Άαλστ.

Βελγικό δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον Çallı – ο οποίος ομολόγησε ότι διέπραξε τις «δολοφονίες τιμής» – μετά από δίκη τετραετούς διάρκειας.

Ο καταδικασθείς υπέβαλε επιτυχώς αίτηση έκδοσής του στην Τουρκία για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του. Αποφυλακίστηκε υπό όρους τον Νοέμβριο του 2019 πριν από την πλήρη αποφυλάκισή του το 2020, είπε ο δικηγόρος του Εργκούν Τοπ στο BBC, επικαλούμενος τον Τουρκικό Ποινικό Κώδικα (TCK), ο οποίος επιτρέπει την απελευθέρωση των κρατουμένων μετά τη συμπλήρωση των δύο πέμπτων της ποινής.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης του Βελγίου ζήτησε από τις τουρκικές αρχές εξηγήσεις σχετικά με την απελευθέρωση του Çallı, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση, σύμφωνα με το BBC.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This