Ουκρανός πρόξενος: «Η Ρωσία πρέπει να καταστραφεί!»

Το Μαυροβούνιο εν μέσω διασταυρούμενων πυρών!

Must Read

Η Μόσχα εξέφρασε ανησυχίες για την ασφάλεια της διπλωματικής της αποστολής στο Μαυροβούνιο, αφότου ο Ουκρανός πρόξενος δημοσίευσε και στη συνέχεια διέγραψε ένα μήνυμα κάτω από ένα hashtag που ζητούσε την καταστροφή της Ρωσίας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ζήτησε επίσημα από τη βαλκανική χώρα να ενισχύσει την προστασία του κτηρίου της ρωσικής πρεσβείας στην Ποντγκόριτσα, φοβούμενο πιθανές «προκλήσεις… που οργανώνονται από την πρεσβεία της Ουκρανίας» κατά τη διάρκεια πορείας υπέρ του Κιέβου που προγραμματίζεται για το Σάββατο.

Η έκκληση έγινε αφότου ο Mykhailo Shmatov, πρόξενος της Ουκρανίας στην Ποντγκόριτσα, ανακοίνωσε την πορεία στο Facebook με το hashtag «RussiaMustBeDestroyed» στα ουκρανικά και την ίδια φράση στη γλώσσα του Μαυροβουνίου.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το hashtag ήταν απόδειξη για το «ποιος στην πραγματικότητα φιλοξενεί επιθετικά σχέδια».

Ο Shmatov άλλαξε αργότερα το hashtag σε «UkrainiansWillResist» (Οι Ουκρανοί θα αντισταθούν) και απαντώντας στα σχόλια της Ζαχάροβα, είπε: «Η ομολογία παρακολούθησης των δραστηριοτήτων σου από τον εχθρό είναι ανεκτίμητη. Συνεχίζεται».

*φωτό από twitter.com/MykhailoShmatov

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This