Ο Ζελένσκι πάει στη Λευκορωσία να διαπραγματευτεί – Ο Πούτιν θέτει σε επιφυλακή τις ρωσικές πυρηνικές δυνάμεις

Η επικοινωνία με τον Λουκασένκο και η απόφαση των ευρωπαϊκών χωρών να κλείσουν τον εναέριο χώρο τους στα ρωσικά αεροπλάνα

Must Read

Η ουκρανική αντιπροσωπεία δέχτηκε να διαπραγματευτεί με τη ρωσική πλευρά στο Γόμελ της Λευκορωσίας και ήδη βρίσκεται καθ’ οδόν, όπως αναφέρθηκε στο Εθνικό Κέντρο Τύπου της Λευκορωσίας.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της επίσημης ρωσικής αντιπροσωπείας των διαπραγματευτών και βοηθός του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ζελένσκι στους λογαριασμούς του στα social media «συμφωνήσαμε ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τη ρωσική χωρίς προηγούμενες προϋποθέσεις στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, στην περιοχή του ποταμού Pripyat».

Και συμπλήρωσε: «Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι την ώρα της αποχώρησης, των διαπραγματεύσεων και της επιστροφής της ουκρανικής αντιπροσωπείας, όλα τα αεροπλάνα, ελικόπτερα και πύραυλοι που τοποθετήθηκαν στο έδαφος της Λευκορωσίας θα παραμείνουν στο έδαφος».

Ο Πούτιν θέτει σε επιφυλακή τις ρωσικές πυρηνικές δυνάμεις

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή στο υπουργείο Άμυνας να τεθούν οι ρωσικές πυρηνικές αποτρεπτικές  δυνάμεις σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής έπειτα από «επιθετικές δηλώσεις» του ΝΑΤΟ, γράφει το Sputnik.

https://twitter.com/RT_com/status/1497925527881011201?ref_src=twsrc%5Etfw

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε τη διαταγή στις πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας, καθώς οι χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ υποσχέθηκαν να «θέσουν τη Ρωσία» και τη Λευκορωσία «υπεύθυνες» για τη «βίαιη και εντελώς απρόκλητη και αδικαιολόγητη εισβολή» στην Ουκρανία την περασμένη Παρασκευή (25.2.2022), προειδοποιώντας ότι η Μόσχα θα υποχρεωθεί να πληρώσει «βαρύ τίμημα» για τις ενέργειές της.

Όπως αναφέρει το Sputnik, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε ενημέρωση με τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ρωσίας, Βαλέρι Γκερασίμοφ δήλωσε: «οι ανώτατοι αξιωματούχοι κορυφαίων χωρών του ΝΑΤΟ επιδίδονται σε επιθετικές δηλώσεις για τη χώρα μας. Ως εκ τούτου, διατάζω τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να θέσουν τις πυρηνικές δυνάμεις αποτροπής του ρωσικού στρατού σε ειδική κατάσταση μάχης».

Επικοινωνία Ζελένσκι με Λουκασένκο

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των ηγετών της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο και Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησής τους.

Ο Λουκασένκο φέρεται να έχει υποσχεθεί να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, καθώς, όπως είπε, εκπρόσωποι των ουκρανικών ελίτ του ζήτησαν να συνομιλήσει για τον σκοπό αυτό με τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

«Οι Αμερικανοί, έχοντας παρασύρει την Ουκρανία στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, θέλουν να λύσουν ταυτόχρονα το ζήτημα της Λευκορωσίας. Δεν θα το πετύχουν. Δεν είμαστε τόσο ανόητοι. Και σε αυτήν την επιχείρηση, ο ρόλος μας είναι – το είπα ήδη τη δεύτερη μέρα της σύγκρουσης στην Ουκρανία – να μην χτυπηθούν πισώπλατα οι Ρώσοι από βορρά και δυτικά. Αυτό είναι το καθήκον μας και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει», είπε νωρίτερα ο Λουκασένκο στο RIA Novosti.

Πάπας Φραγκίσκος: «Επαναλαμβάνω, πρέπει να σιγήσουν τα όπλα»

Μετά τη σημερινή θεία λειτουργία στον Άγιο Πέτρο, ο πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας στους πιστούς, ζήτησε και πάλι τον άμεσο τερματισμό της ρωσικής εισβολής.

«Με καταπονεμένη καρδιά, επαναλαμβάνω: πρέπει να σιγήσουν τα όπλα», είπε και συμπλήρωσε : «Βλέπω στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και πολλές σημαίες της Ουκρανίας. Δόξα σοι, Κύριε. Όποιος κάνει πόλεμο ξεχνά την ανθρωπότητα, δεν είναι με τον κόσμο, δεν ενδιαφέρεται για την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, αλλά βάζει σε πρώτη μοίρα το συμφέρον της εξουσίας. Παραδίδεται στη διαβολική και διεστραμμένη λογική των όπλων, η οποία απέχει, όσο τίποτε άλλο, από την βούληση του Θεού».

Ο ποντίφικας ζήτησε από όλους τους καθολικούς πιστούς, να προσευχηθούν για την Ουκρανία στις 2 Μαρτίου, ημέρα που η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία επέλεξε για μια προσευχή υπέρ της ειρήνης. Τέλος, τάχθηκε υπέρ της ενεργοποίησης ανθρωπιστικών διαδρόμων, με στόχο την ευκολότερη πρόσβαση των Ουκρανών πολιτών σε ασφαλείς περιοχές.]

Κλείνουν οι ευρωπαϊκές χώρες τον εναέριο χώρο τους

Την ίδια ώρα, η μία ευρωπαϊκή χώρα μετά την άλλη ανακοινώνουν ότι κλείνουν τον εναέριο χώρο τους στα ρωσικά αεροπλάνα λόγω του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία.

Φινλανδία, Δανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισλανδία, Γαλλία και Λουξεμβούργο αποφάσισαν να απαγορέψουν στη Ρωσία να πετά στον εναέριο χώρο τους, ακολουθώντας το παράδειγμα κι άλλων χωρών όπως η Πολωνία, η Τσεχία, η Λιθουανία, η Γερμανία, η Βουλγαρία και η Σουηδία.

Η Φινλανδία, που έχει σύνορα τουλάχιστον 1.300 χλμ. με τη Ρωσία, «ετοιμάζεται να κλείσει τον εναέριο χώρο στη ρωσική αεροπορική κυκλοφορία», ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών Τίμο Χαράκα σε tweet που αναρτήθηκε στη διάρκεια της νύχτας. Ωστόσο δεν διευκρινίστηκε πότε θα τεθεί σε ισχύ το μέτρο. Ακόμη μια σκανδιναβική χώρα, η Δανία, ανακοίνωσε το κλείσιμο του εναέριου χώρου της στα ρωσικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών τζετ.

Κατά τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διεξάγεται σήμερα, «θα πιέσουμε για ένα κλείσιμο σε κλίμακα ΕΕ», έγραψε στο Twitter ο Δανός υπουργός Εξωτερικών Γέπε Κόφοντ. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία «πρέπει να αντικρουστεί με όσο πιο ισχυρές διεθνείς κυρώσεις είναι δυνατό», είπε.

Με πολλές χώρες να έχουν κλείσει ή να έχουν ανακοινώσει ότι θα κλείσουν τον εναέριο χώρο τους ήδη τα ρωσικά αεροπλάνα αντιμετωπίζουν μια τεράστια ζώνη απαγόρευσεις στην Ευρώπη. Το κλείσιμο του φινλανδικού εναέριου χώρου μπορεί να επηρεάσει επίσης τον ρωσικό θύλακο Καλίνινγκραντ στη Βαλτική ανάμεσα στην Πολωνία και τη Λιθουανία.

Η Μόσχα έχει αρχίσει, από την πλευρά της, να απαγορεύει σε αεροσκάφη που προέρχονται από διάφορες χώρες να διέρχονται από τον εναέριο χώρο της.

Πριν από λίγο και η κυβέρνηση Ντράγκι έκανε γνωστό οτι η Ιταλία αποφάσισε να κλείσει τον εναέριο χώρο της στα ρωσικά αεροσκάφη. Η Γαλλία ανακοίνωσε επίσης ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών κρατών και θα κλείσει τον εναέριο χώρο της για τα ρωσικά αεροσκάφη, προκειμένου να τιμωρήσει τη Μόσχα για την εισβολή στην Ουκρανία, έγραψε ο υπουργός Μεταφορών της χώρας Ζαν Μπατίστ Ντζεμπαρί στο Twitter.  «Η Γαλλία κλείνει τον εναέριο χώρο της προς όλα τα ρωσικά αεροσκάφη και τις αεροπορικές εταιρείες από απόψε», έγραψε ο Γάλλος υπουργός Μεταφορών.

Απαγόρευση και από Ολλανδία, Ισλανδία, Λουξεμβούργο

Η Ολλανδία θα κλείσει τον εναέριο χώρο της για τα ρωσικά αεροσκάφη από απόψε το βράδυ, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών της χώρας.

«Δεν υπάρχει χώρος στον ολλανδικό εναέριο χώρο για ένα καθεστώς που ασκεί περιττή και στυγνή βία», έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ο Μαρκ Χάρμπερς. «Επομένως, η Ολλανδία προετοιμάζεται να κλείσει τον εναέριο χώρο της στα ρωσικά αεροσκάφη απόψε».

Επίσης, η Ισλανδία αποφάσισε να κλείσει τον εναέριο χώρο της στα ρωσικά αεροσκάφη, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, έγραψε σε Tweet ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Τόρντις Κόλμπρουν Γκιλφαντοτίρ.

Παράλληλα, η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου ανακοίνωσε επίσης, σε ένα δελτίο τύπου, ότι «προετοιμάζει τις απαραίτητες ειδοποιήσεις για να κλείσει» τον εναέριο χώρο της στις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες από σήμερα.

Και η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, αποφάσισε να κλείσει τον εναέριο χώρο της για ρωσικές αεροπορικές εταιρείες. Σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης επισημαίνεται ότι με τον τρόπο αυτό η Βόρεια Μακεδονία συμμετάσχει στις συστάσεις της ΕΕ και των κρατών μελών της που έχουν ήδη λάβει τέτοιες αποφάσεις, λόγω της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία.

Εκρήξεις και οδομαχίες

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί Ρώσοι στρατιώτες μπήκαν στο Χάρκοβο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν οδομαχίες στο κέντρο της πόλης. Οι μάχες σημειώνονται από το πρωί με ελαφρά τεθωρακισμένα που έχουν εγκαταλειφθεί ή έχουν τυλιχθεί στις φλόγες να είναι ορατά στους δρόμους, ενώ ακούγεται ο ήχος πυροβολισμών και σποραδικών εκρήξεων στην πόλη. Ο επικεφαλής της περιφερειακής κρατικής διοίκησης, Όλεγκ Σινεγκούμποβ, ανέφερε ότι τα ρωσικά στρατεύματα κατάφεραν να εισχωρήσουν στο Χάρκοβο και με ανακοίνωσή του καλεί τον πληθυσμό να παραμείνει στα καταφύγια.

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε το πρωί ότι περικύκλωσε δύο μεγάλες πόλεις στη νότια Ουκρανία, τη Χερσώνα και το Μπερντιάνσκ. «Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απέκλεισαν πλήρως τις πόλεις Χερσώνα και Μπερντιάσκ» που καταμετρούν αντίστοιχα 290.000 και 110.000 κατοίκους, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο επικαλείται το πρακτορείο TASS.

Εκρήξεις στο Κίεβο

Παράλληλα, στο ρυθμό των εκρήξεων εξακολουθεί να βρίσκεται το Κίεβο, όπως μεταδίδει ανταποκριτής του Reuters. Εικόνες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ από το προάστιο Μπούχα, στα 30 χιλιόμετρα έξω από το Κίεβο, παρουσιάζουν άλλη μια πολυώροφη πολυκατοικία να έχει «χτυπηθεί» από πύραυλο, ρωσικά τανκς κινούνται στους δρόμους τις πόλεις, ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ Ουκρανοί πολίτες πετούν αυτοσχέδιες μολότοφ σε Ρώσους στρατιώτες.

Από την πολυκατοικία που χτυπήθηκε, διασώθηκαν πάνω από 80 άνθρωποι, ενώ πληροφορίες της ΕΡΤ έκαναν λόγο για μια νεκρή γυναίκα.

https://twitter.com/larcplaylive/status/1497828229515821057?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497828229515821057%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1216501%2Feisvoli-sti-oukrania-se-kloio-to-kievo-htupisan-xana-polukatoikia-se-proastio%2F

Αυτοκτόνησε μεγαλοστέλεχος της Gazprom στην Αγία Πετρούπολη

Αυτοκτόνησε στην Αγία Πετρούπολη ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ενιαίου Κέντρου Διακανονισμού (UCC) της Gazprom για την εταιρική ασφάλεια. Πρόκειται για τον 61χρονο Alexander Tyulakov.

Νωρίτερα, σήμερα, διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν ότι είχε βρεθεί νεκρός ο οικονομικός διευθυντής της Gazprom, ωστόσο στη συνέχεια μεταδόθηκε ότι η πληροφορία ήταν λανθασμένη.

Ανατινάχθηκε αγωγός φυσικού αερίου

Τα ξημερώματα ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις ανατίναξαν έναν αγωγό φυσικού αερίου στο Χάρκοβο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο ουκρανούς κυβερνητικούς αξιωματούχους. Το Reuters υπογραμμίζει πως δεν είναι σαφές για την ώρα πόσο σημαντικός ήταν ο συγκεκριμένος αγωγός και κατά πόσο η έκρηξη θα μπορούσε να διαταράξει τη μεταφορά φυσικού αερίου σε άλλες περιοχές εκτός της πόλης ή της χώρας.

Παρά τη συνεχιζόμενη επίθεση, η Ουκρανία εξακολουθεί να προμηθεύει με ρωσικό φυσικό αέριο την Ευρώπη.

Ένα παιδί νεκρό από χτύπημα σε ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων στο Κίεβο

Ρωσικά πυρά χτύπησαν τα ξημερώματα ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων στο Κίεβο και σύμφωνα με τις αναφορές των ουκρανικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης σκοτώθηκε ένα παιδί.

Το CNN αναφέρει ότι ένα εξάχρονο αγόρι σκοτώθηκε από τα σφοδρά πυρά σε δυτική συνοικία της ουκρανικής πρωτεύουσας, ενώ υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες.

https://twitter.com/larcplaylive/status/1497636022225707011?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497636022225707011%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1216473%2Fpolemos-stin-oukrania-ena-paidi-nekro-apo-htupima-rosikon-puron-se-ogologiko-nosokomeio-paidon-sto-kievo-vds%2F

Ο Serhii Chernysuk, γιατρός στο νοσοκομείο Okhmatdyt του Κιέβου, δήλωσε ότι στους τραυματίες περιλαμβάνονται δύο έφηβοι και τρεις ενήλικες.

Χτύπημα και σε διυλιστήρια

Την ίδια ώρα, ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν την πόλη Βασίλκιβ, στα νοτιοδυτικά της ουκρανικής πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα ένα διυλιστήριο να παραδοθεί στις φλόγες, ανέφερε η δήμαρχος της πόλης σε βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο.

«Ο εχθρός θέλει να καταστρέψει τα πάντα εδώ γύρω. Απαιτείται άμεση εκκένωση του πληθυσμού », ανέφερε η δήμαρχος του Βασίλκιβ, η Νατάλια Μπαλασίνοβιτς.

https://twitter.com/antiputler_news/status/1497713724286722049?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497713724286722049%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1216471%2Fpolemos-stin-oukrania-purauliki-epithesi-sta-perihora-tou-kievou-diulistirio-paradothike-stis-floges-vds%2F

Ο Έλον Μασκ δηλώνει πως η δαδικτυακή υπηρεσία Stralink έχει ενεργοποιηθεί πάνω από την Ουκρανία

Ο Έλον Μασκ ανέφερε χθες, σε ένα tweet με το οποίο απαντούσε στην έκκληση Ουκρανού αξιωματούχου, πως ο όμιλός του SpaceX ενεργοποίησε τη υπηρεσία παροχής ίντερνετ μέσω δορυφόρου Starlink στην Ουκρανία και πως η εταιρία στέλνει εξοπλισμό στη χώρα. «Η υπηρεσία Starlink είναι τώρα σε λειτουργία. Κι άλλοι τερματικοί σταθμοί είναι καθ΄οδόν», έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της Tesla και του αστροναυτικού ομίλου SpaceX.

Μερικές ώρες νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Μιχαΐλο Φεντόροφ είχε αποδοκιμάσει τον δισεκατομμυριούχο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας από αυτόν να προμηθεύσει στην Ουκρανία σταθμούς Starlink.

«Ενόσω προσπαθείτε να εποικίσετε τον Άρη, η Ρωσία προσπαθεί να καταλάβει την Ουκρανία! Μπορεί οι πύραυλοί σας να προσγειώνονται με επιτυχία από το διάστημα, όμως οι ρωσικοί πύραυλοι επιτίθενται σε Ουκρανούς αμάχους! Σας ζητάμε να παράσχετε στην Ουκρανία σταθμούς Starlink», έγραψε το πρωί του Σαββάτου ο Ουκρανός αξιωματούχος που είναι αρμόδιος για τον ψηφιακό τομέα.

Η απάντηση της Δύσης

Όπως ανακοίνωσε χθες αργά το βράδυ η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε έκτακτη δήλωσή της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία και συντονισμό με ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο, έχει έτοιμες νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, με στόχο «να σακατέψει την ικανότητα του Πούτιν να χρηματοδοτήσει την πολεμική του μηχανή».

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτό που θα προταθεί στους ηγέτες της ΕΕ είναι ο αποκλεισμός από το SWIFT συγκεκριμένου αριθμού τραπεζών και το «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων της ρωσικής Κεντρικής Τράπεζας.

Επίσης, Ρώσοι ολιγάρχες θα μπουν στο στόχαστρο των κυρώσεων, με απαγόρευση χρήσης των περιουσιών τους στις αγορές των αντιτιθέμενων χωρών.

«Ο Πούτιν ξεκίνησε μια πορεία με στόχο να καταστρέψει την Ουκρανία. Αλλά αυτό που κάνει επίσης, στην πραγματικότητα, είναι να καταστρέφει το μέλλον της χώρας του», επεσήμανε η Πρόεδρος της Κομισιόν.

Δείτε επίσης: Ακόμα τέσσερις ομογενείς νεκροί στο Σαρτανά! Επίθεση από αέρος καταγγέλλει το ΥΠΕΞ
Δείτε επίσης: Οι Ρώσοι εισβάλλουν στο Κίεβο από όλες τις πλευρές

Δείτε επίσης: «Μαζεύουμε ακόμα και νερό» – Σε απόγνωση οι ομογενείς της Ουκρανίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This