Ρωσία: Χιλιάδες συλλήψεις σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις

Από τότε που ξεκίνησαν οι επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου, έχουν γίνει περισσότερες από 4000 συλλήψεις

Must Read

Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία που συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα, με τις κινήσεις του Πούτιν να προκαλούν ανησυχία και παγκόσμια κατακραυγή.

Την ίδια ώρα αντιπολεμικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε 44 πόλεις της Ρωσίας όπου χιλιάδες Ρώσοι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την αντίθεση τους στον πόλεμο.

https://twitter.com/4_Ukraine_/status/1497968171395002369?cxt=HHwWgsC5zbCH7ckpAAAA

Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων η αστυνομία συνέλαβε περισσότερους από 900 ανθρώπους, με τον συνολικό αριθμό των συλλήψεων από τότε που ξεκίνησαν οι επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου, να ανέρχεται σε πάνω από 4000, έγινε γνωστό από την ανεξάρτητη οργάνωση καταγραφής των διαδηλώσεων OVD-Info.

Οι σημερινές κινητοποιήσεις συμπίπτουν με την έβδομη επέτειο από τη δολοφονία του αντιπολιτευόμενου πολιτικού Μπόρις Νεμτσόφ, ενώ σύμφωνα με το Reuters κάποιες από τις συλλήψεις έγιναν σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο, έξω από το Κρεμλίνο, στο σημείο όπου ο Νεμτσόφ δολοφονήθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This