Ο Ζελένσκι την έχει κοπανήσει από το Κίεβο εδώ και μέρες!

Αλλά κάποιοι αναλυτές τον παρουσιάζουν «ήρωα»!

Must Read

Όσοι υποστήριζαν ότι ο Ζελένσκι την έχει κοπανήσει εδώ και ημέρες από το Κίεβο και τα βίντεο που ανεβάζει είναι κονσέρβα, φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.

Ο Παντελής Βαλασόπουλος πριν από λίγο στο Open, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποπτευόνταν αλλά κανένας δεν έλεγε. Όταν μάλιστα η ρωσική πλευρά διέρρεε αυτές τις πληροφορίες, της χαρακτήριζαν ως ψευδείς ειδήσεις.

Η φυγή που όμως είχε γίνει αντιληπτή από όταν η Γουάσινγκτον Ποστ είχε αποκαλύψει πως οι αμερικάνοι που είχαν κάνει πρόταση να τον φυγαδεύσουν και αυτός υποτίθεται ότι είχε αρνηθεί. Έπειτα, αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης αποκάλυψαν ότι Βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Ουκρανό πρόεδρο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όντως ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι έχει διαφύγει στην πόλη Λβιβ, Εκεί ακριβώς όπου είχε μεταφερθεί η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Σημειολογικά, η συγκεκριμένη πόλη είναι το προπύργιο των Ουκρανών νεοναζί, ενώ εκεί είχε συντελεστεί ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όταν οι Ουκρανοί συνεργάτες του Χίτλερ, βασάνισαν και δολοφόνησαν στη μέση του δρόμου χιλιάδες εβραίους, γυναίκες και παιδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This