Λαβρόφ: «O Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι πυρηνικός και καταστροφικός»

Έτοιμη για νέες διαπραγματεύσεις η Ρωσία - «Δεν θα επιτρέψευμε στην Ουκρανία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»

Must Read

Βέβαιος ότι εάν συμβεί τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι πυρηνικός, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με το RT.

O ανώτατος Ρώσος αξιωματούχος  προειδοποιεί τη Δύση ότι χώρα του αλλά και όλες όσες ανήκουν στο ΝΑΤΟ, σε περίπτωση που συγκρουστούν, θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα τα οποία θα επιφέρουν την απόλυτη καταστροφή.

«Ένας τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ήταν πυρηνικός και καταστροφικός» δήλωσε ξεκάθαρα ο Λαβρόφ σε μαγνητοσκοπημένη ομιλία του στη Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό στη Γενεύη, επαναφέροντας τον φόβο των πυρηνικών εάν η κατάσταση οδηγήσει σε μεγαλύτερη κλιμάκωση.

«Η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένου του Κιέβου, στοχεύει στον αφοπλισμό της Ουκρανίας. Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει στην Ουκρανία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα» δήλωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ και τόνισε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για νέο γύρο διαπραγματεύσεων, ωστόσο η Ουκρανία καθοδηγούμενη από τις ΗΠΑ «παίζει με τον χρόνο». «Η Ουκρανία διαθέτει ακόμη σοβιετικές τεχνολογίες και μέσα για να αποκτήσει τέτοιου είδους όπλα. Δεν μπορούμε να μην απαντήσουμε σε αυτό τον πραγματικό κίνδυνο» ανέφερε.

«Ήμασταν έτοιμοι για κυρώσεις αλλά δεν περιμέναμε να στοχεύσουν αθλητές και δημοσιογράφους, δημοσιογράφους και εκπροσώπους του πολιτιστικού χώρου» σημείωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This