Σοβαρότατη αποκάλυψη για τον Ζελένσκι

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου, παραπλάνησε τους γερουσιαστές

Must Read

Πριν από λίγο ο Μιχάλης Ιγνατίου αποκάλυψε ότι ο Ζελένσκι κατά την διάρκεια της διαδικτυακής συνομιλίας του με τους γερουσιαστές, είχε ισχυριστεί ότι χώρες όπως η Πολωνία είναι έτοιμες να του παράσχουν αεροσκάφη προκειμένου να μπορέσει να αμυνθεί στην Ρωσική εισβολή.

Ακολούθως, ο πρόεδρος εξωτερικών υποθέσεων του Κογκρέσου, Ρ. Μενέντες, βγήκε και κάλεσε τις χώρες που διαθέτουν αεροσκάφη παλαιάς τεχνολογίας από την εποχή της σοβιετικής ένωσης, να τα προσφέρουν στην Ουκρανία προκειμένου να μπορέσει να αποκρούσει τις αεροπορικές επιθέσεις της Ρωσικής αεροπορίας. Προφανώς, επηρεασμένος από τον ισχυρισμό του Ουκρανού προέδρου.

Η Πολωνία όμως διέψευσε ότι προτίθεται να παράσχει οποιουδήποτε είδους αεροπορική στήριξη στην Ουκρανία και φυσικά δεν πρόκειται να της δώσει κανένα αεροσκάφος. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Ζελένσκι στους αμερικανούς γερουσιαστές.

Το θέμα αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό, όπως πολύ σωστά παρατηρείς ο Μιχάλης Ιγνατίου. Ο Ζελένσκι φαίνεται ότι εξαπάτησε τους γερουσιαστές, παρασέρνοντας τους, γεγονός που θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες στον ουκρανό πρόεδρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This