Κεραυνοί κατά του Ζελένσκι από τον πρώην σύμβουλο άμυνας των ΗΠΑ

«Δεν είναι ήρωας, είναι μαριονέτα»!

Must Read

Ο Συνταγματάρχης και τέως υψηλόβαθμος σύμβουλος του υπουργείου άμυνας των ΗΠΑ, Douglas Macgregor εμφανίστηκε στο Fox Business για να σχολιάσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και οι θέσεις του ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

 

Ο συνταγματάρχης ο οποίος μάλιστα ήταν από τους λίγους που είχε αντιταχθεί σθεναρά στον πόλεμο του Ιράκ, είπε ότι ο ρωσικός στρατός ήταν «πολύ προσεκτικός» προκειμένου να μην δημιουργήσει θύματα στον άμαχο πληθυσμό, ενώ αποκάλεσε τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelenskyy «μαριονέτα». Προέτρεψε μάλιστα τον Ζελένσκι να «ουδετεροποιήσει την Ουκρανία» και είπε ότι «τα περισσότερα από τα νέα που προέρχονται από την Ουκρανία απομυθοποιούνται ως ψέματα».

Επιτέθηκε ευθέως στον Ουκρανό προέδρου απορρίπτοντας πλήρως τον χαρακτηρισμό του «ήρωα» που του αποδίδουν τα δυτικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος θέτει τον λαό του σε τεράστιο κίνδυνο, καθώς η ουδετερότητα της Ουκρανίας είναι τόσο προς το όφελος του ΝΑΤΟ, όσο και της Ρωσίας, αλλά και της ίδιας της Ουκρανίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This