Εξαφάνισέ άρον – άρον την φωτογραφία με το μαυροκόκκινο κασκόλ η αναπληρώτρια πρωθυπουργός του Καναδά

Άλλαξε την ανάρτηση της στο Twitter μόλις κατάλαβε την γκάφα της.

Must Read

Θύμα της προπαγάνδας των ουκρανών νεοναζί φαίνεται ότι έπεσε η αναπληρώτρια πρωθυπουργός του Καναδά, Chrystia Freeland. Τόσο η ίδια όσο και ο δήμαρχος του Τορόντο παρευρέθησαν σε πορεία υποστήριξης του λαού της Ουκρανίας που υποφέρει από την ρωσική εισβολή.

Στην πορεία φαίνεται ότι συμμετείχαν και νεοναζί της Ουκρανίας, οι οποίοι προφανώς παρέσυραν την ίδια και τον δήμαρχο με αποτέλεσμα να βγει η συγκεκριμένη φωτογραφία την οποία μετέπειτα η αναπληρώτρια πρωθυπουργός ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η επίμαχη ανάρτηση της Φρίλαντ

Έπειτα από την κατακραυγή, η Φρίλαντ κατέβασε αμέσως την επίμαχη φωτογραφία και την αντικατέστησε με μία άλλη. Εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τους «εξτρεμιστές» και τα ρατσιστικά κινήματα.

Η ανάρτηση διορθώθηκε άμεσα

Τα σύμβολα που κράτησε η Φρίλαντ ήταν των παραστρατιωτικών ομάδων του Ναζί (και σήμερα εθνικού ήρωα της Ουκρανίας Stepan Bandera, που δολοφόνησαν 100.000 Πολωνούς και 200.000 Εβραίους της Ουκρανίας.

Ευτυχώς κατάλαβε την γκάφα της και την διόρθωσε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This