Έφτασαν οι Τσετσένοι στα περίχωρα της Μαριούπολης – προαναγγέλλουν αιματοχυσία

Σκληρές δηλώσεις προκειμένου να σπάσουν το ηθικό των Ουκρανών

Must Read

Οι Τσετσένοι του Καντίροφ βρίσκονται πλέον στα περίχωρα της Μαριούπολης, όπως φαίνεται από τα βίντεο τα οποία έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για σκληροτράχηλους πολεμιστές που μάλιστα έχουν τεράστια εμπειρία στην αντιμετώπιση του ανταρτοπόλεμου και τις καταδρομικές επιχείρησης, διότι ήταν αυτοί που πρωταγωνίστησαν στον πόλεμο κατά των ισλαμιστών τρομοκρατών, που ήταν επίσης εξαιρετικά έμπειροι και αδίστακτοι στη μάχη.

Ο Καντίροφ άλλωστε ήταν αυτός που βοήθησε τον Πούτιν να εντοπίσει έως και τον τελευταίο ισλαμιστική τρομοκρατία που συμμετείχε όχι μόνο στην σφαγή των παιδιών του Μπεσλάν, μία τρομοκρατική επίθεση που είχε συγκλονίσει ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά ακόμα και την παλαιότερη επίθεση σε νοσοκομείο μέσα στην Ρωσία με δεκάδες νεκρούς.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι δράστες των συγκεκριμένων τρομοκρατικών επιθέσεων κυνηγήθηκαν μέχρις ενός και εξοντώθηκαν. Ο τελευταίος μάλιστα φαίνεται να εκτελέστηκε το 2019 στο Βερολίνο, όπου είχε καταφύγει, από Ρώσο πράκτορα.

Το ιστορικό των συγκεκριμένων μαχητών έχει τεράστια σημασία. Διότι, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έχουν κάνει στην κάμερα και έχουν διαδοθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – και στα ουκρανικά μέσα, προαναγγέλλουν ότι σε λίγο «θα ξεκινήσει το κυνήγι του Αζόφ». Εννοώντας φυσικά τους Ουκρανούς νεοναζί που βρίσκονται μέσα στην Μαριούπολη και σύμφωνα με τους ρωσικούς ισχυρισμούς, κρατούν εγκλωβισμένους τους αμάχους για να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινες ασπίδες.

Εδώ λοιπόν έχουμε μία διπλή προπαγάνδα. Από τη μία τις ανακοινώσεις της επίσημης Ρωσίας που χαρακτηρίζει τους νεοναζί ως εγκληματίες πολέμου που ευθύνονται για τις δολοφονίες και τον εγκλωβισμό των αμάχων και από την άλλη τις δηλώσεις των Τσετσένων, που προαναγγέλλουν ότι θα τους εξοντώσουν μέχρις ενός.

Το ότι την εξόντωση των νεοναζί την προαναγγέλλουν οι Τσετσένοι του Καντίροφ, έχει τεράστια σημασία. Γιατί ακόμα και σε περίπτωση εκτέλεσης αόπλων αιχμαλώτων, την ευθύνη έχει ήδη αναλάβει εκ των προτέρων, η Τσετσενία.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/verdad_pe/status/1500571886580899845?s=21

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This