Το Βέλγιο «πετάει» τις μάσκες και καταργεί το υγειονομικό πάσο σε εστίαση και πολιτισμό

Must Read

Στην άρση του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε δημόσιους και κλειστούς χώρους προχώρησε σήμερα το Βέλγιο, καθώς επίσης και στην κατάργηση του υγειονομικού πάσο στην εστίαση και στους χώρους θεάματος.

Την περασμένη Παρασκευή 4 Μαρτίου, η αρμόδια Επιτροπή του Βελγίου που αξιολογεί την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και ειδικότερα στα νοσοκομεία, έκρινε ότι βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο και ως εκ τούτου οι περιορισμοί πρέπει να αρθούν.

Ως εκ τούτου, από σήμερα η μάσκα καταργείται σε όλους τους δημόσιους και κλειστούς χώρους καθώς και στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Επίσης, το υγειονομικό πάσο (Covid Safe Tcket) και ο κωδικός QR δεν θα είναι πλέον απαραίτητοι για την πρόσβαση στους δημόσιους χώρους (εστιατόρια, μουσεία, κινηματογράφους κτλ.). Ωστόσο, η χρήση μάσκας θα εξακολουθεί να απαιτείται στα δημόσια μέσα μεταφοράς και στα νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This