McDonald’s: Κλείνει όλα τα καταστήματά της στη Ρωσία, αλλά θα συνεχίσει να πληρώνει τους 62.000 υπαλλήλους!

«Έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους» για λογαριασμό της εταιρείας, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Must Read

Υπέκυψε, μεν, στις πιέσεις για συμμετοχή της στο οικονομικό εμπάργκο κατά της Ρωσίας, αλλά η McDonald’s αποφάσισε να κάνει τη διαφορά, ανακοινώνοντας πως παρά το γεγονός ότι θα κλείσει όλα τα καταστήματά της στη χώρα, θα εξακολουθεί να πληρώνει τους υπαλλήλους της, αρνούμενη, ως φαίνεται, να τους καταστήσει «παράπλευρη απώλεια» της ρωσοδυτικής αντιπαράθεσης.

Η πλέον επιτυχημένη αμερικανική αλυσίδα fast food του πλανήτη, ανακοίνωσε σήμερα ότι βάζει προσωρινό «λουκέτο» και στα 850 καταστήματά της στη Ρωσία, χωρίς ωστόσο να «κόψει» τη μισθοδοσία στους 62.000 υπαλλήλους που απασχολεί σε αυτά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «οι αξίες μας σημαίνουν ότι δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον περιττό ανθρώπινο πόνο που ξετυλίγεται στην Ουκρανία», ενώ, αναφορικά με τα 62.000 άτομα που απασχολεί στη Ρωσία, σημείωσε πως «έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους» για λογαριασμό της εταιρείας, υποσχόμενη πως θα συνεχίσει να τα πληρώνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η McDonald’s μετρά 32 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στη Ρωσία, καθώς άνοιξε στη Μόσχα το πρώτο της κατάστημα τον Ιανουάριο του 1990, με χιλιάδες Μοσχοβίτες να κάνουν ουρές για να πάρουν μια… γεύση από Δύση. Υπήρξε δε μια από τις πρώτες δυτικές εταιρείες που άνοιξε υποκατάστημα στη συγκεκριμένη χώρα, στις τελευταίες ημέρες της Σοβιετικής Ένωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This