Στοπ στις εξαγωγές και τις εισαγωγές αγαθών στη Ρωσία – Το διάταγμα του Πούτιν

Must Read

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα που απαγορεύει την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων και πρώτων υλών σε ορισμένες χώρες, η λίστα των οποίων θα δημοσιευτεί σύντομα.

Όπως μετέδωσε το Tass: «Ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε τον περιορισμό ή την απαγόρευση εισαγωγής και εξαγωγής ορισμένων προϊόντων και πρώτων υλών από τη Ρωσία το 2022, από λίστες προϊόντων που θα καθορίσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με το διάταγμα για ειδικά ξένα οικονομικά μέτρα που αποσκοπούν στη διασφάλιση της ασφάλειας της Ρωσίας».

«Διασφαλίστε την εφαρμογή των ακόλουθων ειδικών οικονομικών μέτρων έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022: απαγόρευση εξαγωγών και εισαγωγών προϊόντων ή/και πρώτων υλών σύμφωνα με λίστες που θα καθορίσει η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας», αναφέρει το έγγραφο, προσθέτοντας ότι ένας ξεχωριστός κατάλογος θα ορίζει τα αγαθά των οποίων οι εξαγωγές και εισαγωγές θα περιοριστούν.

Και συνεχίζει με αναφορά στα όσα λέει το διάταγμα: «Η κυβέρνηση θα πρέπει να καθορίσει τον κατάλογο των κρατών που θα καλύπτονται από αυτές τις αποφάσεις εντός δύο εβδομάδων. Αυτοί οι περιορισμοί δεν θα καλύπτουν προϊόντα ή πρώτες ύλες που μεταφέρονται από πολίτες για προσωπικές τους ανάγκες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This