Γέννησε η έγκυος από το μαιευτήριο της Μαριούπολης

Τι έγραψε Ουκρανή δημοσιογράφος για την έγκυο που κατηγόρησαν οι Ρώσοι ως «ηθοποιό»

Must Read

Την πληροφορία ότι η έγκυος γυναίκα που φωτογραφήθηκε να βγαίνει από το μαιευτήριο στη Μαριούπολη που βομβαρδίστηκε, έφερε στον κόσμο το παιδί της, μετέδωσε Ουκρανή δημοσιογράφος. 

Η Olga Tokariuk έγραψε στο Twitter ότι επικοινώνησε με συγγενή της εγκυμονούσας ο οποίος της μετέφερε ότι η γυναίκα γέννησε ένα κοριτσάκι και ότι μαμά και κόρη είναι καλά στην υγεία τους και ότι παραμένουν στη Μαριούπολη.

Κατηγορίες για προπαγάνδα από τη Ρωσία

Υπενθυμίζεται ότι η χθες η Ρωσική πρεσβεία στη Βρετανία κατηγόρησε την γυναίκα ότι είναι γνωστή blogger και προσποιήθηκε ότι βρισκόταν στο κτίριο για να φωτογραφηθεί από επαγγελματία φωτογράφο που συνεργάζεται με ρωσικά πρακτορεία. Μάλιστα ανέφερε ότι η γυναίκα είχε βάλει μεικ απ για να φαίνεται τραυματισμένη στην κάμερα. Πολλοί Ρώσοι προχώρησαν σε αναρτήσεις κάνοντας λόγο για ουκρανική προπαγάνδα, ενώ το Twitter «κατέβασε» όλες τις αναρτήσεις που στοχοποιούσαν την γυναίκα, μεταξύ αυτών και της ρωσικής  πρεσβείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This