Εξοργισμένη Γαλλίδα δημοσιογράφος, κατηγορεί τον ουκρανικό στρατό για βομβαρδισμό αμάχων

Το βίντεο καταστροφής που ανάρτησε, συγκλονίζει

Must Read

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος Anne-Laure Bonnell καλύπτει την Ρωσική εισβολή στην περιοχή του Ντονμπάς. Στην πλευρά δηλαδή που βρίσκονται οι αυτόνομες περιοχές, από όπου οι ειδήσεις είναι πενιχρές, διότι σχεδόν το σύνολο των δημοσιογράφων βρίσκονται στην ουκρανική πλευρά.

Σύμφωνα με τα όσα λέει, η κατάσταση και εκεί είναι τραγική: «Ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε βίαια τους αμάχους στην περιοχή του Ντονμπάς. Απλώς αυτό που λέω είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι ότι ο ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει τους αμάχους της περιοχής»!

Η ίδια ανάρτησε και βίντεο που δείχνει το εύρος της καταστροφής από τους βομβαρδισμούς, που όπως η ίδια ισχυρίζεται, έγιναν από το ουκρανικό στρατό. Δείτε το:

https://twitter.com/_moreneta/status/1502934822670548992?s=21

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This