Ο Ζελένσκι επισκέφθηκε τραυματίες σε νοσοκομείο στο Κίεβο

Συνομίλησε μαζί τους και τους απένειμε βραβεία

Must Read

Σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό του λαού του την ώρα που οι ρωσικές δυνάμεις βομβαρδίζουν ανελέητα τη μια πόλη μετά την άλλη, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επισκέφθηκε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Κίεβο που φροντίζει μαχητές της Ουκρανίας.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο πρόεδρος της Ουκρανίας επισκέφθηκε τους τραυματίες, συνομίλησε μαζί τους αλλά και με τους γιατρούς τους, ενώ τους απένειμε και βραβεία.

Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο παρέχονται υπηρεσίες στον ουκρανικό στρατό που έχει πάσης φύσεως τραύματα κατά τη διάρκεια μαχών που διεξάγονται στην περιοχή του Κιέβου.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ουκρανική προεδρία:

Περισσότεροι από 140.000 άμαχοι έχουν απομακρυνθεί

Περισσότεροι από 140.000 άμαχοι έχουν απομακρυνθεί από τις ζώνες συγκρούσεων στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βέρεστσουκ σε συνέντευξη στην εθνική τηλεόραση.

Η Βέρεστσουκ δήλωσε ότι ανθρωπιστική αυτοκινητοπομπή για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να φθάσει στην πολιορκημένη πόλη – λιμάνι της Μαριούπολης, λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών.

«Η αυτοκινητοπομπή έχει μείνει στην (την κατεχόμενη από τη Ρωσία πόλη) Μπερντιάνσκ και αύριο θα επιχειρήσει ξανά να φθάσει στη Μαριούπολη», δήλωσε.

Τσερνόμπιλ: H παροχή ηλεκτρικής ενέργειας αποκαταστάθηκε σύμφωνα με τους Ουκρανούς

Στο μεταξύ, το υπουργείο Ατομικής Ενέργειας της Ουκρανίας ανακοίνωσε διαδικτυακά σήμερα ότι η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας αποκαταστάθηκε στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ, που σημαίνει ότι τα συστήματα ψύξης θα λειτουργούν κανονικά και δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιούν εφεδρική ισχύ.

Η Ουκρανία είχε προειδοποιήσει νωρίτερα για αυξημένο κίνδυνο διαρροής ραδιενέργειας εάν δεν επισκευαζόταν μια γραμμή ρεύματος υψηλής τάσης στο εργοστάσιο, η οποία είχε καταστραφεί σε μάχες.

Διαβάστε ακόμα: Κραυγή αγωνίας των Ελλήνων αμάχων της Μαριούπολης: «Ζητάμε τη βοήθειά σας για την εκκένωση των περικυκλωμένων οικισμών»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This