Συναγερμός στο Βέλγιο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος – Νεκροί και τραυματίες

Must Read

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο Βέλγιο, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος, κοντά στην πόλη Λουβιέρ της Βαλονίας. 

Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, ήταν περίπου 05:00 τα ξημερώματα, όταν περισσότεροι από 150 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, αφού ετοιμάζονταν να συμμετάσχουν σε καρναβαλικές εκδηλώσεις μέσα στην ημέρα. Τότε, ένα όχημα που είχε αναπτύξει ταχύτητα έπεσε πάνω τους.

Το τηλεοπτικό δίκτυο RTL μεταδίδει πληροφορίες για πέντε νεκρούς. Σύμφωνα με την εφημερίδα L’Avenir, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους – ανάμεσά τους ένα παιδί –, 12 τραυματίστηκαν σοβαρά και 20 πιο ελαφρά. Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας ύποπτος, μεταδίδουν βελγικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές προσκείμενες στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This