Το έχει ξανακάνει! Όταν ο Γουίλ Σμιθ είχε χαστουκίσει δημοσιογράφο 

Must Read

Την ώρα που η διεθνής κοινότητα διχάζεται για την πρωτοφανή συμπεριφορά του Γουίλ Σμίθ στα φετινά βραβεία Όσκαρ, πηγές αναφέρουν ότι ο γνωστός ηθοποιός διατηρούσε κόντρα από το παρελθόν με τον κωμικό Κρις Ροκ.

Ο Σμιθ που βραβεύτηκε με το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «Η Μέθοδος των Γουίλιαμς»  προκάλεσε σοκ σε όσους παρακολούθησαν την λαμπερή τελετή, όταν σηκώθηκε από την θέση του και χαστούκισε μπροστά σε όλους τον Κρις Ροκ επειδή έκανε ένα άστοχο αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του η οποία πάσχει από αλωπεκίαση.

Ορισμένοι παίρνουν το μέρος του και επικροτούν την κίνησή του, η πλειοψηφία ωστόσο κάνει λόγο για μια αδικαιολόγητη συμπεριφορά του ηθοποιού που εκείνη τη στιγμή έδειξε ότι στερείται στοιχειώδους αξιοπρέπειας. Ο εύθικτος Σμιθ αφού επέστρεψε στην θέση του, συνέχισε να την επίθεση βρίζοντας τον κωμικό ο οποίος έμεινε άναυδος από την συμπεριφορά του. Ο Κρις Ροκ του είπε ότι έκανε απλά χιούμορ ωστόσο ο ηθοποιός του απάντησε ξανά οργισμένος: «Μη ξαναπιάσεις στο γαμ@μ@νο στόμα σου την γυναίκα μου».

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο έχει επανέλθει ένα βίντεο από το2012 όταν όταν ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε έναν δημοσιογράφο ενώ φωτογραφιζόταν στο κόκκινο χαλί της Μόσχας για την προώθηση της ταινίας «Οι άντρες με τα μαύρα 3». Ο ηθοποιός μάλιστα είχε υποστηρίξει ότι ο δημοσιογράφος προσπάθησε να τον φιλήσει στο στόμα.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This