Θύμα του Έπσταϊν καταγγέλλει ότι την εξέδιδε ως ανήλικη στον πρίγκιπα Άντριου! (video)

Must Read

Για την εμπειρία του μίλησε ένα από θύματα του Έπσταϊν στο NBC, η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρε, δίνοντας λεπτομέρειες σχετικά με τη συνεύρεσή της με τον πρίγκιπα Άντριου το 2001, στο σπίτι της Γκισλέιν Μάξουελ, της συνεργάτιδας του χρηματιστή.

Σύμφωνα με την Τζιούφρε, η οποία το 2001 ήταν 17 ετών, ο πρίγκιπας Άντριου Δούκας του Γιορκ είχε μαζί της σεξουαλική επαφή μετά από υπόδειξη της ίδιας της Γκίσλεϊν Μάξουελ κι ενώ ήξερε ότι η Τζιούφρε ήταν ανήλικη.

«Ήταν κι αυτός ένας από τους δράστες. Συμμετείχε κανονικά. Την πρώτη φορά που ήρθα στο Λονδίνο, ήμουν τόσο νέα. Η Γκισλέιν με ξύπνησε ένα πρωί και μου είπε: “Θα γνωρίσεις έναν πρίγκιπα σήμερα”. Δεν ήξερα τότε ότι θα με εξέδιδαν σε έναν πρίγκιπα.

Πήγαμε στο Κλαμπ Τραμπ. Ο Πρίγκιπας Άντριου μου έφερε αλκοόλ, ήταν στον χώρο των VIP, είμαι σίγουρη ότι ήταν βότκα. Μου είπε κάτι του στυλ “Ας χορέψουμε”, του είπα “εντάξει”.

Πάμε να φύγουμε από το Κλαμπ Τραμπ και μπαίνω στο αμάξι του Τζέφρι και της Γκισλέιν. Και μου λέει αυτή: “Θα έρθει πίσω στο σπίτι. Θέλω να του κάνεις ότι κάνεις για τον Έπσταϊν. Απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω”. Σύμφωνα με την ίδια όταν πήγαν στο σπίτι της Γκισλέιν ο Πρίγκιπας Άντριου έκανε σεξ μαζί της αρχικά στο μπάνιο και μετά στο υπνοδωμάτιο» σημείωσε στην μαρτυρία της στο NBC

Αρνείται τις κατηγορίες

Το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύθηκε βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα στην κατοικία του χρηματιστή στη Νέα Υόρκη, να αποχαιρετά μια νεαρή γυναίκα.

Ο ίδιος ο πρίγκιπας Άντριου τότε δήλωσε «σοκαρισμένος» από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση. «Η Αυτού Υψηλότης αποδοκιμάζει την εκμετάλλευση κάθε ανθρώπινου όντος και ο υπαινιγμός ότι θα μπορούσε να εγκρίνει να συμμετέχει ή να ενθαρρύνει τέτοιες πρακτικές είναι φρικτός», ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωσή τους η οποία μεταδόθηκε χθες από το πρακτορείο ειδήσεων Press Association.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This