Η συγκινητική ανάρτηση της βασίλισσας Ελισάβετ ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Φιλίππου

Must Read

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από την ζωή και σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ τιμά τη μνήμη του άνδρα που για δεκαετίες ήταν το στήριγμα της, με μία συγκινητική ανάρτηση.

Στον επίσημο λογαριασμό της 95χρονης μονάρχη της Βρετανίας στο twitter αναρτήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμιότυπα της βασίλισσας Ελισάβετ και του Δούκα του Εδιμβούργου

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 95χρονη μονάρχης της Βρετανία εμφανίστηκε, προ ολίγων ημερών, στο μνημόσυνο στο Αβαείο του Ουέστμινστερ για τον αγαπημένο της εμφανώς συγκινημένη, υποβασταζόμενη και με μπαστούνι.

Μετά τον θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου, η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας φαίνεται να έχει καταπέσει, καθώς μείωσε αισθητά τις δημόσιες εμφανίσεις της, με την τελευταία ανακοίνωση να αναφέρει πως στη λειτουργία της Μ. Πέμπτης, θα εκπροσωπηθεί από τον πρίγκιπα Κάρολο, λόγω δυσκολίας στη μετακίνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This