Σε 21 Ρώσους ανακάλεσε τα διαβατήρια η Κύπρος

Κατηγορούνται ότι έχουν δεσμούς με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν

Must Read

Κατηγορούνται ότι έχουν δεσμούς με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν οι 21 Ρώσοι των οποίων η Κύπρος ανακάλεσε τα διαβατήρια. Πρόκειται για τέσσερις ολιγάρχες με τις οικογένειές τους, οι οποίοι απέκτησαν κυπριακή υπηκοότητα το διάστημα 2013 έως 2019 και περιλαμβάνονται στον ευρωπαϊκό κατάλογο κυρώσεων.

Τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια επένδυσαν στην Κύπρο, καθώς αυτή ήταν η προϋπόθεση για να αποκτήσουν κυπριακό διαβατήριο, με την Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει ήδη λάβει μέτρα κατά των αποκαλούμενων «χρυσών διαβατηρίων».

Οι Ρώσοι που στερούνται τα διαβατήριά τους και την ιδιότητα του Κύπριου πολίτη είναι οι Μιχαήλ Γκουτσέριεβ, Αλεξάντερ Πονομαρένκο, Βαντίμ Μόσκοβιτς, Αλεξέι Κουζμίτσεφ και τα μέλη των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This