«Θάνατος στους Ορθοδόξους»! Η γυναίκα «σύμβολο» της Ουκρανίας είναι ναζί

Σοκαριστικά μηνύματα για σφαγή Ορθοδόξων χριστιανών και Εβραίων της Ουκρανίας

Must Read

Πάνε χρόνια από τότε που το γαλλικό περιοδικό Elle είχε κάνει ένα διθυραμβικό αφιέρωμα σε μία Ουκρανή, την Vita Zaveruha, παρουσιάζοντας την ως Ζαν Ντ’ Αρκ της Ουκρανίας. Όταν αποκαλύφθηκε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν ναζί και καλούσε για σφαγές των Ορθοδόξων Χριστιανών και των Εβραίων της Ουκρανίας, το περιοδικό ζήτησε «μισή» συγνώμη, λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν έδωσε τέτοια εντύπωση!

Η Vita Zaveruha δεν έδινε την εντύπωση ότι είναι «ναζί»…

Πρόσφατα, αυτή η γυναίκα εμφανίστηκε πάλι ως αμαζόνα της πρώτης γραμμής, με το βίντεο να προβάλλεται σε όλα τα διεθνή δίκτυα.

https://twitter.com/noclador/status/1507183759304577032?s=21&t=tWws21aJ2alTlVITzqKleg

Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα είχε προκαλέσει σκωπτικά σχόλια από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που παρατηρούσαν ότι «παρά την καταστροφή και την πυρκαγιά, ουκρανικά στρατεύματα μετά από σκληρή μάχη,… και σε βόλτες μια Ουκρανή με καλάσνικοφ, χωρίς κράνος, χωρίς αλεξίσφαιρο γιλέκο, με γυαλιά ηλίου, που πολεμά με το τάγμα».

Το αφιέρωμα του γαλλικού περιοδικού στην νεοναζί

Η ηρωοποίηση του τάγματος και συγκεκριμένων προσώπων, ίσως να δείχνει και μία εξήγηση για το τι προκάλεσε την σύγκρουση στην Ουκρανία. Ειδικά όταν αυτή η γυναίκα έχει κατηγορηθεί για δολοφονίες, ενώ πρωταγωνιστούσε στον βομβαρδισμό ακόμα και ορθόδοξης εκκλησίας, με την ρουκέτα μάλιστα να γράφει «θάνατος στους ορθοδόξους», ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν καταλαβαίνει τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στην ανατολική Ουκρανία.

Η ρουκέτα που γράφει «θάνατος στους ορθοδόξους», φέρεται να εκτοξεύτηκε στην εκκλησία

Καταδικαστέα η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τα εγκλήματα πολέμου, οι δολοφονίες αμάχων. Καταδικαστέα όμως και η σφαγή των Ουκρανών της ανατολικής Ουκρανίας από νεοναζιστικές συμμορίες που σήμερα παρουσιάζονται ως μαχητές της ελευθερίας. Όπως ακριβώς οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Συρίας και της Λιβύης, παρουσιάζονταν ως μαχητές της Δημοκρατίας από τα δυτικά ΜΜΕ, μέχρι που άρχισαν να αποκεφαλίζουν Αμερικανούς.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This