Ναι μεν, αλλά… Τι γίνεται με την Τουρκία και τη δεύτερη παρτίδα των S-400

Μπλέξιμο με τις δηλώσεις του Ισμαήλ Ντεμίρ

Must Read

Η Τουρκία συνεχίζει να εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς μιας ακόμα συστοιχίας των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας S-400, δήλωσε ο Ισμαήλ Ντεμίρ, Πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας, αλλά πρόσθεσε πως «η αγορά αυτής της δεύτερης παρτίδας S-400 είναι υπό αμφισβήτηση».

«Οι συνομιλίες για την αγορά ενός δεύτερου συστήματος S-400, η οποία είχε προγραμματιστεί κατά την υπογραφή της συμφωνίας (με τη Ρωσία), βρίσκονται σε εξέλιξη», είπε ο Ντεμίρ στο TRT Haber, μπερδεύοντας τους πάντες για το τι τελικά θα κάνει η Άγκυρα!

«Υπογράψαμε μια συμφωνία για την παράδοση δύο συστοιχιών S-400. Αυτό συμφώνησε η Τουρκία από την αρχή», είπε ακόμα και συμπλήρωσε πως ανεξάρτητα από το τι θέλουν οι ΗΠΑ (σ.σ. να εγκαταλείψει η Τουρκία τα ρωσικά συστήματα) η χώρα του θα προχωρήσει με τις συμφωνίες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This