Το Λονδίνο πρόδωσε το Κίεβο! Ο Τζόνσον «φούλαρε» με ρωσικό πετρέλαιο

Must Read

Τι και αν η βρετανική κυβέρνηση ασκεί σφοδρή κριτική κατά της Ρωσίας, κραυγάζοντας υπέρ του εμπάργκο κατά των ρωσικών υδρογονανθράκων;

Ο Μπόρις Τζόνσον, την ώρα που ζητούσε αυστηρές κυρώσεις κατά της Μόσχας και καλούσε όλες τις χώρες να της γυρίσουν την πλάτη, ταυτόχρονα φρόντισε να κάνει γερή μπάζα, αγοράζοντας 1,9 εκατομμύρια βαρέλια ρωσικού πετρελαίου για 220 εκατομμύρια λίρες!

Τα στοιχεία για την μεγάλη εισαγωγή στα τέλη Φεβρουαρίου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο πόλεμος στην Ουκρανία έφερε στο φως η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace.

Μάλιστα με σκληρή ανακοίνωση κατηγόρησε για υποκρισία την βρετανική κυβέρνηση που από τη μία έκρουε τα τύμπανα του πολέμου και από την άλλη προμηθευόταν πετρέλαιο από τη Ρωσία!

«Η βρετανική κυβέρνηση δεν είναι ξένη στην υποκρισία, αλλά το να υπόσχεται ”ακλόνητη υποστήριξη” στην Ουκρανία ενώ ταυτόχρονα αποστέλλει σχεδόν 2 εκατομμύρια βαρέλια ρωσικού πετρελαίου είναι απόλυτη υποκρισία ακόμη και με τα πρότυπα του Μπόρις Τζόνσον», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Greenpeace.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This