Κωνσταντινούπολη: Πανικός από έκρηξη σε βιομηχανία χρωμάτων – Τουλάχιστον τρεις νεκροί και εννέα τραυματίες

Της έκρηξης προηγήθηκε μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο χώρο από άγνωστη αιτία

Must Read

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σε ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε εργοστάσιο βερνικιών και χρωμάτων στην Τούζλα, στη βιομηχανική ζώνη της Κωνσταντινούπολης.

Της έκρηξης προηγήθηκε πυρκαγιά που προκλήθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, ενώ, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πέρα απο τους νεκρούς και τους τραυματίες στο σημείο υπάρχουν και αρκετοί αγνοούμενοι, με τον κυβερνήτη της περιφέρειας της Τούζλα να είναι εκείνος που έκανε γνωστό τον αριθμό των θυμάτων.

  • Δείτε τη στιγμή της φοβερής έκρηξης:

https://twitter.com/KremlinTrolls/status/1520032666128687104

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Κωνσταντινούπολης, η φωτιά εξαπλώθηκε σε πέντε παρακείμενα εργοστάσια και τέθηκε υπό έλεγχο σε περίπου μία ώρα από μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων που βρέθηκε στο σημείο για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Οι πυροσβέστες δυσκολεύτηκαν να ανταποκριθούν στις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί στο εργοστάσιο, καθώς, κατά διαστήματα σημειώνονταν και νέες εκρήξεις. Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα από τους πυκνούς καπνούς και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Παραθέτοντας φωτογραφίες του κατεστραμμένου εργοστασίου, ο δήμαρχος της Κωνταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους νεκρούς και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. «Οι πυροσβεστικές δυνάμεις μας συνεχίζουν την κατάσβεση της φωτιάς από την πρώτη στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιμάμογλου στα social media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This