Βρετανία: Βουλευτής της κυβέρνησης Τζόνσον παρακολουθούσε πορνό στο κινητό του σε… συνεδρίαση της Βουλής!

Must Read

Σε διαθεσιμότητα έθεσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, τον βουλευτή του, Νιλ Πάρις, έπειτα από καταγγελίες ότι, εν ώρα της συνεδρίασης στη Βουλή των Κοινοτήτων, παρακολουθούσε πορνό στο κινητό του!

«Αφότου μίλησε στον επικεφαλής κομματικής πειθαρχίας σήμερα το απόγευμα, ο βουλευτής Νιλ Πάρις κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής των Κοινοτήτων», ανέφερε ο εκπρόσωπος Tύπου της κυβέρνησης. «Ο κύριος Πάρις τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Συντηρητικό Κόμμα, εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας», συμπλήρωσε ο ίδιος.

https://twitter.com/bulletin_ex/status/1520111771784138752

Αν και η πειθαρχική έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, το όνομα του συγκεκριμένου βουλευτή, που εκλέγεται στη νότια Αγγλία, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, έπειτα από ημέρες εντόνων φημολογιών, που ακολούθησαν την καταγγελία δύο γυναικών βουλευτών ότι είδαν συνάδελφό τους να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό στο κινητό του τηλέφωνο. Ο Νιλ Πάρις κατείχε τη θέση του γραμματέα της ΚΟ του κόμματος των Συντηρητικών, ενώ συνάδελφοί του βουλευτές τον κάλεσαν να αποκαλυφθεί από μόνος του και να παραιτηθεί, μόλις «έσκασε» η βόμβα, με τον ίδιο να το αρνείται.

Από την πλευρά του, ο Μπόρις Τζόνσον είχε καταδικάσει το παράπτωμα του βουλευτή του, πριν ακόμη αυτός κατονομαστεί, σχολιάζοντας ότι το να παρακολουθεί κανείς πορνό είναι απαράδεκτο σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο. «Προφανώς είναι απαράδεκτο για τον οποιονδήποτε να κάνει κάτι τέτοιο σε χώρο εργασίας. Αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε εργασία σε κάθε άκρη της χώρας, ας είμαστε ξεκάθαροι για αυτό», είπε, ζητώντας να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Ακόμη πιο σκληρή ήταν η θέση της γενικής εισαγγελέως Σουέλα Μπρέιβερμαν, η οποία είπε ότι ο ένοχος βουλευτής πρέπει να απομακρυνθεί από το αξίωμά του. «Υπάρχει μια μικρή μειονότητα ανδρών -και μόνο ανδρών- που φέρονται σαν τα κτήνη» και φέρνουν το Κοινοβούλιο σε δύσκολη θέση, τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This