Ρωσικό κανάλι μετέδωσε προσομοίωση χτυπημάτων με πυρηνικά όπλα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!

«Ένας πύραυλος Sarmat και τα βρετανικά νησιά δεν θα υπάρχουν πια»

Must Read

Την ώρα που ο πόλεμος ανάμεσα στην Ουκρανία και στην Ρωσία μαίνεται για τρίτο μήνα, εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας μετέδωσε προσομοιώσεις χτυπημάτων με πυρηνικά όπλα σε πόλεις της Ευρώπης.

Κατά τους παρουσιαστές, η προσομοίωση ήρθε ως απάντηση σε πρόσφατα σχόλια του υφυπουργού Άμυνας της Βρετανίας περί χτυπημάτων στις γραμμές ανεφοδιασμού σε ρωσικά εδάφη.

https://twitter.com/mylitledead/status/1520155639833636864?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1520155639833636864%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ethnos.gr%2FWorld%2Farticle%2F205909%2Fpolemossthnoykraniaprosomoioshxtyphmatonmepyrhnikaoplaseeyropaikesproteyoysesmetadothhkeserosikokanali

Οι οικοδεσπότες στην εκπομπή 60 Minutes του Channel One ισχυρίστηκαν λοιπόν, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι οι πόλεις του Λονδίνου, του Παρισιού και του Βερολίνου θα μπορούσαν να χτυπηθούν μέσα σε 200 δευτερόλεπτα από την εκτόξευση πυρηνικών πυραύλων.

Αυτό έρχεται την ώρα που ο πρώην επικεφαλής του ΝΑΤΟ Ρίτσαρντ Σέριφ προειδοποίησε ότι η Δύση πρέπει να «προετοιμαστεί» για ένα «χειρότερο σενάριο» πολέμου με τη Ρωσία στην Ουκρανία, εν μέσω αναφορών ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την παρέλαση της ημέρας της νίκης της χώρας στις 9 Μαΐου για να κηρύξει «ολοκληρωτικό πόλεμο» στον γείτονά της.

Στην εκπομπή της Πέμπτης ο πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος Rodina, Aleksey Zhuravlyov, αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία εκτόξευε πυρηνικά όπλα εναντίον του Ηνωμένου Βασιλείου, λέγοντας: «ένας πύραυλος Sarmat και τα βρετανικά νησιά δεν θα υπάρχουν πια».

Όταν ένας από τους οικοδεσπότες τον έπιασε για το σχόλιο αυτό, επέμεινε ότι «το έλεγε σοβαρά», ενώ ένας άλλος οικοδεσπότης πρόσθεσε ότι και το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει πυρηνικά όπλα και ότι «κανείς δεν θα επιβιώσει σε αυτόν τον πόλεμο».

Οι παραγωγοί της εκπομπής έδειξαν στη συνέχεια στους τηλεθεατές έναν χάρτη που φαινόταν να υποδηλώνει ότι πύραυλοι θα μπορούσαν να εκτοξευθούν από το Καλίνινγκραντ, τον ρωσικό θύλακα μεταξύ Πολωνίας, Λιθουανίας και Βαλτικής Θάλασσας. Υποδείκνυε ότι αυτοί θα μπορούσαν να φτάσουν στο Βερολίνο σε 106 δευτερόλεπτα, στο Παρίσι σε 200 δευτερόλεπτα και στο Λονδίνο σε 202 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This